Texa

Den svenske lampeprodusenten Texa Design har eksistert siden 1953. I begynnelsen spesialiserte merket seg på å produsere reservedeler til lampen. Nå både designer og produserer selskapet hele lamper til gode priser. Merket fokuserer på funksjon og kvalitet. Det betyr at lampene deres er funksjonelle og brukervennlige – og i kvalitet som holder til hverdagen. Samtidig får du mange av Texa Designs lamper tidssvarende belysning. Flere av lampene deres har innebygget LED og gir derfor et godt lys som også er strømbesparende. Bryteren finnes også innebygget i selve lampen og gir dermed en skjult, men også enkel betjening av lyset.

Viser 1 av 1 produkter

Texa design er kvalitetslamper

I sortimentet finnes alt fra bord- og gulvlamper til vegglamper og pendler. Alle i en fremragende kvalitet som holder i mange år.

Med over 50 års erfaring innenfor design og produksjon av belysning er det svenske merket garanti for kvalitetslamper. Selskapets mangeårige erfaring betyr også at produksjonskapasiteten er stor og de lager derfor en lang rekke av forskjellige lamper – alle typer og former, samt i all verdens forskjellige design. Hos Texa Design finner du belysning til ethvert behov og for enhver smak. Uansett hvilken type lampe og hvilket design du velger, er du med den svenske produsenten sikret god kvalitet til en god pris.

Nordisk design


De svenske røttene fornekter seg heller ikke i designet. Selv om merket lager mange – og veldig forskjellige – lamper, synes de nordiske designtradisjonene for enkle, brukervennlige og holdbare kvalitetsprodukter tydelig. Designet er preget av enkle former uten mye detaljering. Opplev de flotte og nordiske lampene fra svenske Texa Design hos Designlite.