Tivoli Lights

Tivoli Lights er utviklet i samarbeid med den vakre gamle hagens lysmestre. Lag den eventyrlige stemningen der hjemme – inne som ute – med Tivoli Lights serie av lysslynger, jars og populære pærer. Tivoli Lights har laget en serie av 5 elegante pærer som med deres flotte former og spiralformede tråd utsender et varmt og hyggelig lys. La deg inspirere av Tivolis magi, og lag en vakker autentisk stemning i hjemmet med de dekorative LED kvalitetspærene.

Magiske lysslynger

Red Heart Light Chain er inspirert av hjertetreet i tivoli. Hjertetreet er et av de eldste trærne i den gamle hagen og har i mange år vært en populær attraksjon. Få den autentiske stemningen fra hjertetreet med den vakre og fargerike lysslyngelen fra Tivoli Lights. De røde hjertene lyser flott opp i hagen til fester eller innenfor på eksempelvis barnerommet. Her vil hjertene skape glede.

LED stearinlysTivoli Lights lager blant annet de populære kunstige stearinlysene med LED. Lysene er batteridrevne og har timer slik at du kan slukke seg selv. De er dekorert av Tivolis egen designer med et motiv av tivoli i et prikkmønster. Bruk lysene innenfor. Med batteridrevet stearinlys slipper du røyken fra vanlige stearinlys og de bidrar derfor til et bedre inneklima.