Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament - Artemide

NOK 5 508,00
Varen er på lager
A++
Spesifikasjoner
EAN:
8200900004534
Energiklasse
A++
Material:
Aluminium & Pergament
Farge:
Alu & Natur
Ø (Diameter):
180 mm (skjerm)
Høyde:
1080 mm
Dybde:
650-870 mm
Lyskilde:
Max 70W E27
Tetthet:
IP 20
Konsept
Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament er designet med fokus på fleksibilitet, kvalitet og ikke minst funksjonalitet. Den er bare en av mange lamper i Tolomeo-serien fra Artemide - det italienske belysningsmerket som lever opp til kvalitetsstempelet; ”Made in Italy”. Tolomeo ble første gang presentert i 1987 som en bordlampe. Det industrielle utseendet er inspirert av den velkjente arkitektlampen, og har siden lanseringen vunnet en rekke priser og er fortsatt en utrolig populær lampe på kontoret samt diverse hjem over hele verden.

Velg mellom to forskjellige lampeskjermer; Den grå satengversjonen, hvis farge minner mest om aluminium når lampen er av, men ser hvit ut i det øyeblikket lampen blir skrudd på. Versjonen i pergamentpapir har derimot en beige farge som blir silkeaktig når den lyses opp. Takket være de justerbare armene kan lyset dirigeres dit hvor man har behov for belysning.

Hele Tolomeo-serien består av både pendler, bord-, gulv- og vegglamper som passer til hele hjemmet. Du finner hele utvalget her, i forskjellige størrelser, farger og typer.

Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide