Topp 10 lamper 2018 hos Designlite

2018 går mot slutten, og vi har fått oss et overblikk over hva Topp 10 listen inneholder i år.
Et spennende utvalg som understreker at 2018 har vært et år der det har vært plass til personlig stil.  

Vi har sett innredninger der minimalisme har vært nøkkelordet, men også innredninger der naturen har sneket seg inn – og igjen hjem der personligheten kommer til uttrykk i et spennende virvar av nydelig design og vakre loppefunn.

Topp 10 er slik i år:

1. Easy W100 Hvit fra Scan Studio
En fantastisk serie av påbygningsspotter fra danske Scan Studio. Serien er dessuten kjent som en del av Anti Dark sortimentet. Scan Studio har i en lang årrekke levert kvalitetsbelysning til blant annet detaljbutikker. Forestill deg et par spotter i kjøkkenet eller på badet – er det ikke kult?

2. Gatto bordlampe liten fra Flos
Et moderne og spennende uttrykk med helt fantastisk belysning. Gatto-bordlampen vil være fantastisk i både det minimalistiske hjemmet, det skandinavisk-romantiske hjemmet, og i den grad også i det hjemmet der man har både design og loppefunn.
Akkurat som dere, er vi veldig glad i den trendy bordlampen fra italienske Flos.  

3. Liila vegg/taklampe nordic gold/opal white fra Nuura
Med sin ankomst til nettbutikken høsten 2018 er det ganske sykt at denne lampen allerede har sneket seg inn i Topp 3. Men fin er denne moderne tingen hvert fall.  
Designet av Sofie Refer som klarer å ta noe tradisjonelt og helt klassisk til nye høyder.

4. Ballroom pendel Purple Rain fra Design By Us
Siden ankomst har Ballroom vært superpopulær. Feminin og elegant! What’s not to like? Den lilla nyansen med det vakre gullopphenget treffer tidens trender helt perfekt, og den milde gløden fra lampen skaper en helt perfekt stemning.  

5. Edison The Petit fra Fatboy
Funksjonelt og likeable! Ung eller gammel – Edison the Petit treffer oss rett i hjertet.
Ledningsfri lampe som bare skal lades opp i ny og ne. Ta den med overalt, i hagen, i hulen, ved sengen – eller bruk den som nattlampe på barnerommet.

6. Function lysslynge fra House Doctor
Innred med lysslynger og få et feminint lekende streif i rommet. Lysslynger minner oss om hagefester, juletre og ja, bare KOS!

7. Bright Spot fra Nordic Tales
Klassisk med en twist. Danske Nordic Tales har forvandlet den klassiske cafependelen til en moderne lampe. En detalj i messing understreker lampens uttrykk, og gjør den perfekt i den moderne innredningen. Heng den alene eller flere sammen. Bright Spot er perfekt til å skape et annerledes uttrykk.

8. Multi-Lite messing fra Gubi
2018 har vært året da vi tok messing til oss. Siden 2017 har den blitt spådd til å være den nye fargen i innredningen vår etter at kobber i ett par år for alvor fant veien inn i hjemmene våre. Multi-Lite-pendelen leker med det retro uttrykket, og appellerer til deg som gjerne vil leke med boliginnredningen og i messing er den bare NYDELIG! Vi kan ikke ta øynene vekk fra den.  

9. Amp pendel large røk/svart fra Normann Copenhagen
I år igjen har Amp sneket seg inn i Topp 10, og selvfølgelig skal den være her. Enkelt design med røkt glass og en solid fatning i svart marmor.
En lampe som år etter år blir revet vekk fra hyllene så fort den er på lager!

10. TR Bulb pendel fra Menu
Med TR Bulb er det ingen bullshit! Her er det skrapt helt inn til essensen av det gode og behagelige lyset. En stor opal lyskilde på et helt enkelt oppheng. Uansett om den plasseres alene eller flere sammen, vil TR Bulb-pendelen skape ro og kos i hjemmet.

Fortsetter trenden?

Uten å klare å se inn i fremtiden er det ingen tvil om at de trendene vi ser over vil fortsette litt inn i 2019.
Våre leverandører har allerede presentert deg og oss noen av de spennende høstnyhetene.
Høstnyhetene har blant annet budt på detaljer av messing og glass.

Vi gleder oss til å presentere deg flere spennende nyheter i 2019.