Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Two - Anglepoise

NOK 2 525,00
På lager om: 21-24 dager
Spesifikasjoner
EAN:
5019644315659
Højde:
Max 660 mm
Material:
Aluminium & Stål
Ø (Diameter):
140 mm
Høyde:
660 mm
Fot:
Ø: 195 mm
Ledning:
2700 mm
Lyskilde:
Max 40W E27
Konsept
Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Two er en spesialutgave av den populære lampeserien Type 75 fra det anerkjente belysningsmerket Anglepoise. Alle lampene i ”Paul Smith”-utgaven av den vakre lampeserien er fortolket av den elskede britiske industriellproduktdesigneren Paul Smith.

I denne fantastiske fortolkningen av en like fantastisk lampe, kan man enkelt se hans forkjærlighet og ekspertise innenfor farger. Akkurat som de andre lampene i serien, briljerer Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Two med sin vakre fargepallett. Paul Smith har valgt å lage fire utgaver av sin fortolkning, og alle har hver sin spreke fargepallett.

Edition One´s fargepallett er inspirert av sommerens farger, mens Edition Two drar paralleller til de dype høstfargene. Edition Three har dyppet penselen i den nederlandske maleren Mondian´s De Stijl´s malerspann, og hentet stor inspirasjon fra malerens tilnærming til farger. Edition Four bærer fargene fra det britiske landskapet, med dype jordfarger, dempede blå, grønne og klare himmelblå nyanser.

Alle lampene i serien er vakkert og solid laget, og som hos alle andre lamper fra Anglepoise, faller lyset utrolig flott.  

Design
Anglepoise