Utstillingslamper

På nettbutikken finner du utvalgte demo-lamper. Det er lamper som har hengt i utstillingen vår. Vi vurderer alle lampene våre før de blir lagt ut på nettbutikken som utstillingslamper. En utstillingslampe kan ha forskjellige bruksmerker.

Ved kjøp av utstillingsslamper skal du ikke forvente at alt utstyret er inkludert. Det kan for eksempel være lampens originale rosett eller den originale innpakningen.

Alle utstillingslampene er testet, og vi garanterer at de fungerer.

Våre utstillingslamper har alltid en god rabatt som kan gjøre det attraktivt å velge en slik. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ofte kun har en enkelt eller to utstillingslamper av samme modell, og det er ikke mulig å bestille flere demo-modeller enn den mengden vi har.

En utstillingslampe kan være en utgått lampe, det vil si at vår leverandør ikke produserer den mer, men det kan også være at vi har endret utstillingen i butikken og at det derfor ikke har vært plass til lampen i den nye utstillingen.

Har du spørsmål til kjøp av en utstillingslampe, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 21 95 94 05 eller e-post kundeservice@designlite.no