Yuh Gulvlampe Svart/Messing - Louis Poulsen

NOK 8 675,00
NOK 6 767,00
NOK 1 908,00
Varen er på lager
A+
Spesifikasjoner
EAN:
5714693076543
Energiklasse
A+
Material:
Aluminium, Marmor & Messing
Farge:
Svart & Messing
Høyde:
1400 mm
Bredde:
240 mm
Dybde:
240 mm
Lyskilde:
LED
Yuh Gulvlampe Svart/Messing er designet av GamFratesi og ble først lansert i svart og hvit. I 2019 lanserte de sammen med Louis Poulsen versjonene med messingdetaljer og en base i marmor.

Yuh er den fonetiske formen av ‘you’, bokstavene representerer lyden man lager med stemmen for å si ‘you’. En av de essensielle egenskapene ved designet er det personlige aspektet. En lampe som er skapt til å lyse nettopp rundt deg. Lyset er fleksibelt og tar opp liten plass. Lampeskjermen kan roteres, heves og senkes, slik at man kan belyse og skape stemning på nettopp det ønskede området. En minimal form skapt ut av en sirkel og en strek.

Yuh har et retningsbestemt, nedoverrettet og blendfritt lys. Skjermens vinkel kan justeres for optimering av lysdistribusjonen. Den smale åpningen på toppen av skjermen gir en stemningsfull belysning oppover stangen. Lampen slås på, av og dimmes øverst på baksiden. Den innebygde LED-teknologien gir god lyskvalitet og kan dimmes trinnløst fra 100% til 15%. Det er timer-funksjon til automatisk slukning som kan innstilles til 4 timer eller 8 timer. Det er mulighet for innstilling av bestemt lysnivå når lampen slås på.

Yuh er en moderne tolkning av en klassisk arkitektlampe, og med sitt enkle og elegante formspråk passer den perfekt inn i både den moderne og klassiske innredningen.

Se hele Yuh-serien Her


Design
GamFratesi for Louis Poulsen