Zoolight

Zoolight-serien fra merket Intermezzo er lamper med karakter – som små glade lysskulpturer som bringer glede og harmoni inn på barnerommet. Zoolight-lampene er et must-have på rommet hos de minste, der de stimulerer fantasien, mens de samtidig gir et smil rundt munnen og et behagelig lys i rommet.  Lampene er utført i polypropylen, som ikke kun gir en lampe som er lett i vekt, men også lett og elegant i utseendet. Det stilrene uttrykket passer lett inn i de minimalistiske trendene, hvor den er det åpenbare valget som barnas sengelampe. De populære barnelampene er sikkerhetsgodkjente og derfor 100 % sikre å bruke som nattlampe på barnets rom.  

Zoolight fra Intermezzo – designet av Ramin Razani

Som navnet ’Zoolight’ antyder, er den glade lampeserien inspirert av dyrene i zoologisk hage. Den populære lampeserien er designet av Ramin Razani for det italienske merket Intermezzo. Den italienske designeren har tolket de forskjellige dyrenes karakteristiske trekk og kombinert dem med det minimalistisk og diskret design – perfekt til den moderne innredningen, som fremdeles bærer preg av et enkelt og stilrent uttrykk.

Den bedårende serien så dagens lys først i 1999, og har siden den gang inntatt barnerom over hele verden. Spesielt den etter hvert klassiske Zoolight Elefant, finnes på mange barnerom, hvor den brukes både som nattlampe og koselig belysning fra en kommode eller reol.  

’Intermezzo’ er opprinnelig et italiensk begrep for de små mellomspill av lettere karakter som fremføres mellom aktene i et større skuespill eller til en opera. En beskrivelse som passer perfekt til Zoolight-serien, der de forskjellige skapningene har sin egen rolle i rommet – både i forhold til belysningen, men også i fantasien til barn og barnslige sjeler.