Antidark

Med 25 års erfaring innenfor belysning har Scan Studio fått stor kunnskap om både lys og design. Scan Studio er en serie av både påbygnings- og innbygningsspotter. Serien av spotter er elegant og gir samtidig et fantastisk lys. Scan Studio-serien av spotter er derfor det åpenbare valget for både private og næringsdrivende i mange sammenhenger. I 2017 endret merket navn. Fra å hete Scan Studio heter merket nå ANTIDARK by scan studio. Er du på utkikk etter spotter? Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av produkter fra Scan Studio.
Viser 24 av 147 produkter

ANTIDARK by scan studio

I 2017 endret Scan Studio sitt navn til ANTIDARK by scan studio. Et navn som oppsummerer lampenes funksjon – selskapet spesialiserer seg nemlig i spotter. En type lampe som sørger for et klart og fokusert lys. Spotter sikrer at rommet er lyst opp og at det er fokus på nettopp det du velger. ANTIDARK er derfor et veldig godt navn til merkets lamper.

Det hele startet i forbindelse med at selskapet lagde detaljinteriør til butikker. I butikker er det bruk for funksjonelt og driftssikkert lys. På den bakgrunn ble merkets spotter utviklet.  

Innbygningsspotter, LED spots, dimmer spotter, plafonder eller påbygningsspotter? ANTIDARK by scan studio har alt!


Merket har alle slags spotter. Utvalget er veldig stort. Mangler du arbeidslys i kjøkkenet eller i gangen? Med ANTIDARK by scan studio har du mulighet for å velge mellom både innbygnings- og påbygningsspotter. Eller er kanskje en plafond den beste løsningen i rommet ditt? Gå på oppdagelse i det store utvalget og finn den spotløsningen som passer best til ditt behov.