Glemt passordOpprett en ny bruker
Merke

LYSKJEDER

Med den rette lysslynge kan du gjøre en stor forskjell i både innendørs- og utendørsrommene dine. En lysslynge skaper dekorativ stemningsbelysning og tilføyer rommet en helt egen atmosfære.
Til jul er lysslynger uunnværlig og en naturlig del av julepynten. Bruk lysslynger utendørs og lys opp de dunkle vintermånedene eller ha de rundt juletreet. De er fantastiske i den mørke vintertiden!

Lysslynger kan henge permanent i stuen, gangen eller andre steder i hjemmet. De kan også av og til finnes frem til spesielle anledninger som bursdager og helligdager. Velg en lysslynge med et markant farget lys og sett festen i gang.
På terrassen kan lysslynger gi et hyggelig orienteringslys en sen sommernatt. Heng dem på terrassekanten og opplev den magiske stemningen.

Utendørs- og innendørs lysslynger


De fleste lysslynger kan brukes både utendørs- og innendørs. Skal kjeden være ute om vinteren i en lengre periode er det best å se etter en lysslynge spesifikt til utendørsbruk.
Innendørs kan lysslyngene brukes som dekorasjon i planter, på vaser og opphengt i møbler eller dørkarmer. Mulighetene er mange, og med en lysslynge bestemmer du selv, og du kan enkelt flytte den rundt etter behov og stemning.

LED lysslynger og lysslynger med batteri


Lysslynger er tilgjengelig med både LED lys og med batterier. LED lys er praktisk i en lysslynge da det utvikler langt mindre varme, og du kan derfor bruke dem overalt. Du trenger ikke å tenke på at de eventuelt kan bli varme.
En lysslynge med batterier er smart fordi den enkelt kan transporteres fra et sted til et annet. Samtidig skal du ikke være oppmerksom på å koble kjeden til en kontakt.
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0