Krystallamper

En krystall lampe er en lysekrone – og litt til. For lysekronene hører som regel under krystall lampene, men krystallamper kan også være mer enkle lamper i glass. Vi har samlet dem alle sammen akkurat her.

Ofte forbinder vi lampene med storslått het, eleganse og tusenvis av krystallprismer som kaster deres refleksjoner på veggene. Tenk deg å gå inn i den store gangen, spisestuen eller kanskje baderommet – og så henger det en dekadent og storslått krystall lampe der. Du har mulighet for å leve ut den forestillingen med en krystallpendel til hjemmet ditt.

Prismene er laget i krystall og gir det vakreste lyset som vil passe perfekt inn i stuen eller en større entré.

Lamper i krystall

En krystall lampe kan skape et helt unikt og elegant look i hjemmet – uansett om du er til moderne eller klassisk innredning. Krystall lampen er flott i flere sammenhenger og er generelt kjent for å skape et helt unikt lys. Det skyldes blant annet glassets refleksjonsevne. Av den årsaken brukte man tidligere ofte lysekroner i innredningen. Det reflekterende lyset gjorde rommet større. Bruk dem også i dag og nyt det vakre lysspillet.

Lysekroner


De vakreste krystall lampene eller lysekronene kan også brukes i dag. Ofte krever de litt ekstra plass, men de sees også en gang imellom i et hjørne hvor de pynter flott og gir rommet karakter. Velg den store klassiske lysekronen til gangen og la den lyse opp hele rommet. Eller velg en mer minimalistisk lampe og nyt det enkle glassmaterialet i sammen spillet med lyset.  

Du finner et bredt utvalg hos oss, men har vi ikke akkurat den krystallpendelen du søker, skal du ikke nøle med å ta kontakt med oss.

Vi er autoriserte forhandlere av alle våre krystallpendlere, hvilket er din sikkerhet for en god handel.