Glemt passordOpprett en ny bruker
Herstal
MÆRKER

Herstal

Herstal er en suksesshistorie med design og lys i sentrum. På designlite finner du et rikt utvalg av Herstal lamper.

Fico LED Væglampe hvit - Herstal
Varenummer: 03011052020
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.
Før NOK 999,00
NOK 799,00
Spar NOK 200,00
Info / Kjøp

Herstal vegglamper

Belysningen av ditt hjem er en vitenskap. Hvorfra lyset kommer er ikke tilfeldig. Ei heller hva som belyses. Ut fra rommets konstruksjon og møblering må du legge en strategi. Vegglamper skal i hovedsak opplyse det som finnes langs veggene, og ikke rettes inn mot sentrum av rommet. De har gjerne en lysstråle som sentrerer seg om et lite avgrenset område. Derfor kan de også være gode leselys. Fest dem over senga eller ved din spesielle lesestol.

I stua lyser de opp veggene og bokhyllene. De kan også finnes over et maleri.

Noen vegglamper retter lysstrålene i to retninger, nedover mot gulvet og oppover mot taket. Det gir større romforståelse, og passer godt i entréen eller i trappa.

Men vegglamper er ikke bare funksjon, men også i høyeste grad dekorasjon. Det har familien Herstal forstått. Deres unike og originale design av vegglamper, tilfører noe av det samme til hjemmet ditt. Lag et spor med Herstal vegglampe gjennom korridor, stue, trapper og soverom.

Herstal gulvlampe


Lysene i sentrum komme fra taklamper og gulvlamper. Mens lysene ovenfra er for sterk belysning, er gulvlampene mer fleksible og individuelt tilpasningsdyktige. Og det finnes så mange slags gulvlamper, både i form og farge. Det vil ikke by på problemer med å integrere dem stilmessig med ditt øvrige møblement.

Praktisk gjør den seg godt i et hjørne eller ved siden av lesestolen, hvis vi befinner oss i stua. Herstal har flere gode gulvlamper designet for ditt lesebehov. Et godt leselys utledes fra ei lampe med svingbare armer. Vi har jo ulike høyder og ulike leseposisjoner. I så måte er det herlig at leselyset følger etter.

Men det geniale med gulvlampa, er at den ikke er fastmontert. Du kan derfor flytte den rundt etter eget ønske. Fra lesekroken til arbeidsbordet og tilbake igjen. Der du trenger lys, følger gulvlampa etter.

Historien om Herstal


Eventyret om Herstal begynte da det unge ekteparet Martin og Lotte Herstal overtok en liten lampebutikk i Odense på den danske øya Fyn. Det var for øvrig samme sted H.C. Andersen startet sitt livsverk. Et glødende engasjement for sine kunders vel, førte dem videre til å designe egne lamper, kombinert med gryende lysteknologi. Lamper med halogen som lyskilde var på vei inn.

De nye lampene ble mottatt med storm. Herstal ekspanderte raskt. I sitt videre arbeid fulgte de den lysteknologiske utviklingen. Lampene kom i wiresystemer, som halogenspots og med LED-teknologi, alltid kombinert med innovativt design. I dag blir vi opplyst av Herstal-lampene i hele Skandinavia. Så sett deg ned og les H.C. Andersens eventyr under en Herstal-lampe, og vit at de har sin opprinnelse på samme sted.

På Design-lite har vi et rikt utvalg av de unike Herstal-lampene. Bla gjennom nett-katalogen vår og finn de som passer i ditt hjem. De vil bli levert hjem til deg i løpet av 5-7 dager. Frakt kommer i tillegg med 100 kroner, men kjøper du for over 1000 kroner er det kostnadsfritt.


Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0