Returnering

Enkel retur når du angrer på et kjøp!

Hvis du angrer på kjøpet og ønsker å benytte deg av vår 100-dagers returrett, kan du opprette en retur via lenken du har fått tilsendt tidligere. Denne lenken finner du i e-postene du har mottatt fra ordreroboten vår, Edison. Ved å klikke på knappen/lenken "Se bestillingen min" får du tilgang til bestillingslenken din. Innen ca. 24 timer (hverdager) vil du motta en returetikett i en separat e-post.

Følg instruksjonene i bestillingslenken for retur. Skriv ut returetiketten og lever pakken på ditt lokale postkontor eller pakkeshop.

Når du returnerer en vare, er det viktig at originalemballasjen er intakt. Returfrakten koster NOK 365,00 per pakke, men for store pakker og palletransport vil fraktprisen være en annen. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål.

Hvis du ønsker å ordne en returetikett til pakken din selv, må varen sendes til følgende adresse:
Designlite.no
Odinsvej 6 - Port 32-35
6950 Ringkøbing
Danmark
.

Designlite.no anbefaler at varen returneres som pakkepost for å muliggjøre sporing og unngå tvil om varen er levert til oss. I tillegg har du mulighet til å spore pakken hvis levering ikke har funnet sted.

Bemerk: Pakken må returneres til Designlites adresse, da pakker som sendes til et postkontor eller en pakkeshop ikke vil bli hentet.

Ikke skriv på emballasjen! Hvis du ødelegger, skriver på eller mister emballasjen, vil det medføre en verdiforringelse av varen, og det vil derfor bli gjort et fradrag i prisen når du returnerer varen. Minimumsfradraget vil være DKK 200,00 for en vare med skadet originalemballasje eller opptil 40 % av lampens verdi hvis lampen returneres uten originalemballasje. Derfor er det viktig å pakke varen godt inn i originalemballasjen, enten i en pappeske eller med bobleplast, hvis du ønsker å returnere en vare.