Affiliate-partner

Som affiliate-partner kan du øke inntektene dine ved å markedsføre vårt omfattende utvalg av belysningsprodukter på nettstedet ditt, bloggen din og andre nettplattformer. Vi presenterer et imponerende utvalg av belysningsløsninger fra noen av bransjens mest anerkjente og etterspurte varemerker, som Frandsen, Nordlux, &Tradition, New Works og mange andre.

Vårt mål med dette affiliateprogrammet er å øke merkevarekjennskapen, tiltrekke oss nye kunder og beholde eksisterende kunder gjennom spennende tilbud og kampanjer.

Som affiliate-partner får du eksklusiv tilgang til våre kreative ressurser, inkludert bannere, oppdaterte logoer og miljøbilder som du fritt kan legge inn på din egen nettside eller blogg. Vår satsing på affiliate-markedsføring omfatter minst tre spennende kampanjer hver måned på plattformen vår, noe som gir deg gode muligheter til å finne det perfekte materialet for å engasjere målgruppen din. Hold deg oppdatert via vårt månedlige nyhetsbrev, der du får informasjon om kommende kampanjer og eksklusive tilbud. Vi prioriterer en rask betalingstid på ca. to uker og godkjenner alle gjennomførte transaksjoner.

Vær oppmerksom på at det er noen begrensninger knyttet til vårt affiliate-program:
  • Vi samarbeider ikke med nettsteder som fokuserer på temaer som pengespill, vokseninnhold, kryptovaluta, utlånstjenester eller nettsteder som ser ut som nettbutikker.
  • Det er ikke tillatt å markedsføre Louis Poulsen-produkter som en del av dette programmet.
  • Våre butikkmerker bør ikke assosieres med ord som "kopi".

Vi samarbeider med ulike affiliate-plattformer, så det er mulig å finne en plattform som opererer i akkurat ditt land eller din region. I Danmark samarbeider vi for eksempel med Norge: TradeTracker

Hvis du vil vite mer eller har spørsmål du lurer på, er du velkommen til å kontakte

Kristina Simonsen
Content Manager
E-post: ks@designlite.dk

Vi ser frem til et godt samarbeid.

Med vennlig hilsen
Designlite