Mr Maria

Et design firma som forteller de beste historiene til barna og uttrykker seg i en form som både appellerer til barn og voksne. Mr Maria er hollandsk og er plassert i Amsterdam. Mr Maria består av Jannis Hak og Lennart Basker. Sammen har de produsert de vakre barnelampene som bl.a. består av den skjønne kaninen Miffy. En designfilosofi med helt rene linjer – uskyldige og varme kreasjoner som er egnet til ethvert interiør. For barn i alle aldre – lamper som raskt blir barnas beste venn. Se de vakre lampene nedenfor.

Miffy - mer enn en lampe

Mr Maria har laget Miffy. En søt og myk kaninlampe. Den er laget i et mykt silikonmateriale og lades opp ved hjelp av en usb. Lampen kan derfor tas fra strømforsyningen og barn kan enkelt klemme og leke med Miffy. Miffy er mer enn bare en lampe.

I Mr Marias serie av lamper til barnerommet finnes blant annet også bjørnen Brown, elefanten Anana og isbjørnen Nanuk. Miffy og flere av andre morsomme lampene finnes i flere forskjellige størrelser. De forskjellige lampene kan kombineres på barnerommet og gi barn muligheten til å leke med flere av figurene sammen.

Lamper til barnerommet


Mr Marias lamper er designet til barnerommet. Lampenes lys er mildt og blender ikke. Designet gjør raskt en Mr Maria lampe til den del av innredningen, og den bidrar til at barn (og voksne) kan utfolde deres kreativitet. En Mr Maria lampe inviterer til morsomheter og lek.