Glemt passordOpprett en ny bruker
LYSPÆRE

LYSPÆRE

Finn den pæren som passer til deg


Ved å kjøpe dine pærer hos Designlite kan du være sikker på at du gjør det rette valget. Vi har et stort utvalg av lyskilder fra de beste leverandørene. En lampe er ingenting uten den riktige lyspæren, og den helt rette belysningen skapes via den korrekte lyskilden. Du finner mange forskjellige lyspærer på vår side.

Du finner både vanlige pærer, energisparende, LED, spots og mye mer. Vi er autorisert lysforhandler og kan dermed garantere et sikkert valg av lyspærer.

Har du spørsmål ang. den optimale lyskilden til din lampe er du velkommen til å kontakte oss - vi står altid klare med råd og veiledning så du kan finne de helt riktige pærer.

Forrige side12Neste side
Forrige side12Neste side
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0