LYSPÆRE

Finn den pæren som passer til deg


Ved å kjøpe dine pærer hos Designlite kan du være sikker på at du gjør det rette valget. Vi har et stort utvalg av lyskilder fra de beste leverandørene. En lampe er ingenting uten den riktige lyspæren, og den helt rette belysningen skapes via den korrekte lyskilden. Du finner mange forskjellige lyspærer på vår side.

Du finner både vanlige pærer, energisparende, LED, spots og mye mer. Vi er autorisert lysforhandler og kan dermed garantere et sikkert valg av lyspærer.

Har du spørsmål ang. den optimale lyskilden til din lampe er du velkommen til å kontakte oss - vi står altid klare med råd og veiledning så du kan finne de helt riktige pærer.
Viser 24 av 150 produkter

Lyspære

Det er viktig for oss i Designlite at kundene våre er glade og fornøyde etter å ha kjøpt produktene våre. Av den grunn fører vi også et utrolig stort og bredt utvalg av lampepærer som du kan kjøpe her i vår nettbutikk. Kanskje har du kjøpt en ny lampe og står akkurat nå og mangler den helt rette elpæren til denne?
Det er slett ikke likegyldig hvilken form for lyskilde du bruker. Skal det være en vanlig pære, en energibesparende eller LED? Mulighetene er mange. Men kjøper du din lyspære her hos oss, gjør du garantert et sikkert valg. Vi er nemlig en autorisert forhandler. Det betyr at du får full garanti på varene du kjøper.

Velg den riktige pæren

Her på siden finer du et vell av designlamper. Vi har populære merker som Arne Jacobsen, Piet Hein og Verner Panton. Alle disse er lamper som kan pryde dit hjem, i så vel entreen, kjøkkenet eller stua. Men en lampe uten lys er ikke så mye verdt. Derfor bør du ta en grundig vurdering om hvilken form for pærer som passer best til din lampe. Samtidig må du ta en beslutning om hvor skarpt lyset skal være, om det skal være klart og hvitt, eller gulaktig og mere avdempet. Selv om våre designerlamper er utrolig flotte å se på, er deres primære funksjon unektelig å fungere som lyskilder. Det er her du får bruk for en eller flere av våre spesielle lampepærer.
Se for eksempel utvalget vårt med LED pærer. Her får du en langtidsholdbar pære som i høy grad er energibesparende og med det særlig bra for miljøet. En LED-pære sparer opp til 80 % strøm sammenlignet med en standardpære. Fordelen ved denne pæren er også at den tenner med en gang. Du behøver derfor ikke vente på at den ”varmer” opp før du får fullt utbytte av belysningen.
En av våre helt store bestselgere her på siden, er Philips pærer. Philips produserer noen usedvanlig gode standardpærer. Du får dem både som vanlig standard, LED, glødepærer, spotpærer, lysrør og flere til. Kanskje har du bruk for en dempbar pære? Den gjør det mulig å variere lysstyrken alt ettersom om du skal stå med klar belysning over matlagingen, eller har bruk for et mer dempet lys til å hygge deg over et glass vin. Du finner det hos Philips.

Kjøp pærene hos Designlite.no

Har du spørsmål angående den optimale lyskilden til din lampe, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Vi står alltid klar med råd og veiledning. Du kan være sikker på å få den helt korrekte pæren til din lampe og til ditt behov. Vi tilbyr dessuten prismatch. Det er din garanti for at du ikke betaler overpris for dine varer. Ut over dette bestreber vi oss på at levere fra dag til dag, og du kan derfor i løpet av svært kort tid ta din nye lampe i bruk.
Husk at for bestillinger for over 1 000 kroner er det fri frakt.