Populære lamper

Vi har samlet alle de mest kjente og elskede lampene akkurat her!

Synes du det er vanskelig å velge hvilken lampe som skal hjem til deg? Så ta en kikk her blant de aller mest populære lampene og bli inspirert til å velge en lampe som passer 100%. De mest kjente lampene er blitt populære av en årsak – de er nemlig gjennomtenkte og har helt igjennom godt design.

Liker du industrielle referanser og ikonisk Bauhausdesign eller klassisk dansk retrodesign – så finnes alt her blant alle de kjente lampene. I dag finnes det uendelig mange innredningsstiler og alt er tillatt. Det er fritt valg! Så velg lampen du liker best.

Innovative designerlamper, ball pendler og lamper i messing

De kjente lampene er veldig forskjellige og det finnes alt fra Artemindes innovative Tolomeo lampen, til Design by Us’ ballroom lamper. Gubi produserer Robert Dudley Bests bestilte lampene – blant annet i messing – og de er naturligvis også å finne blant de mest kjente lampene. Her finnes det virkelig en lampe for alle. Likegyldig hvilken innredningsstil du går etter

Wegners klassiske The Pendant lampe eller Mr Marias Miffy til barnerommet?

Blant de mest kjente lampene finnes det lamper til ethvert behov. Du finner både utendørslamper som EggyPop, en klassisk pendel designet av Wegner og den bløte kaninlampen Miffy til barnerommet. De er alle veldig populære innenfor deres kategori – og det er med god grunn.

Pandul heter produsenten bak Wegners ikoniske pendel. Pendelen er et mesterstykke i både design og håndverk. En sand klassiker! Mr Marias Miffy er også en klassiker på barnerommet. Det er en bordlampe som er skapt til lek. Den er myk og søt – og gir et veldig hyggelig lys.