Den perfekte gaven til mannen

Er han den typen som ønsker seg en million, eller fred på jorden – ja, da er det bare oppoverbakke når det skal kjøpes gaver til mannen som har ALT.

Vi har 10 gode tips til den perfekte gaven til mannen.
Listen inneholder lamper til teknikknerden, feinschmeckeren, den moteriktige – og til han som liker det helt enkelt.  

Vi starter med Being fra Philips Hue, en lampe til mannen som elsker gadgets. Den medfølgende fjernkontrollen kan justere lyset i kelvingrader. Det vil si at du kan skifte fra kaldt til varmt lys.
Med litt ekstrautstyr kan lampen styres fra nettbrettet eller mobiltelefonen.
Gi ham et produkt fra Philips Hue, og du har styr på gavene de neste par årene. Når fascinasjonen for dette intelligente og lekende lyset først er kommet, vil man ha mer.

Er mannens domene utenfor?

Ta en titt på Eggy Pop Out fra CPH Lighting. En fin sak som skaper en koselig atmosfære i hagen. Eller kanskje skal utendørsvegglampene oppgraderes litt? Ta en titt på Asker fra Norlys.

Velg klassisk, fin design til mannen som har styr på innredningen, og som elsker creme de la creme.
Tolomeo vegglampene fra italienske Artemide er både funksjonell og maskulin. Tolomeo-vegglampene kan plasseres i alle rommene i hjemmet! På veggen over arbeidsplassen på kjøkkenet, som leselampe ved sofaen, tradisjonelt som sengelampe – mulighetene er MANGE!

En nesten like fleksibel vegglampe er Kaiser Idell-6718 Sakselampen. Rå, maskulin og med en lang historie.

Skal det være noe annerledes – noe som ikke alle har?

Et godt tips er Obook bordlampen fra Lumio. En lampe eller en bok? Åpne boken og se det vakre lyset. Eller den flotte, håndlagde TR7 gulvlampe fra danske Tom Rossau – en gulvlampe som i tillegg til å skape optimal kos, også er et vakkert arkitektonisk statement piece.

Et par superpopulære lamper som Etch fra Tom Dixon eller den moderne lampeserien Arigato fra Grupa Products vil også være gode tips på lamper til mannen.

Gå all-in og skjem bort mannen med den flotte Globe pendel fra Verpan. Denne lampen appellerer bare til mannen, og har gjort det siden den dukket opp – og heldigvis er det en ekte skjønnhet.

Slått hodet i veggen?

Er du helt på bar bakke, men har bestemt deg for at det skal være en lampe, vennligst kontakt vår kundeservice på e-post kundeservice@designlite.no eller telefon 21 95 94 05.
Vi er en stor flokk entusiastiske lampenerder som gjerne vil hjelpe deg med å finne den rette gaven til mannen.