Audo Copenhagen

I samarbeid med designtalenter fra hele verden skaper det danske merket Audo Copenhagen moderne interiør og belysning. Inspirert av skandinavisk interiørdesign produserer merket lamper for en moderne livsstil. Audos misjon er å skape interiørprodukter som fungerer i hverdagen og samtidig setter et kreativt og vakkert preg på hjemmet. De ønsker rett og slett å bidra til en litt bedre verden. Ambisjonene er skyhøye - men Audos lamper innfrir forventningene. Kolleksjonene spenner fra minimalistiske pendler til moderne og industrielle gulvlamper og den smarte bordlampen Carrie. Med hver eneste lampe gjør merket interiøret vakrere! Opplev innovativ og moderne lysdesign med lamper fra Audo. Se det store utvalget nedenfor.
Viser 24 av 93 produkter

Carrie - den oppladbare og transporterbare lampe med LED

Den fantastiske bordlampen Carrie har innebygd LED-lys og lades enkelt opp med den medfølgende USB-pluggen. Etter lading kan lampen kobles fra og holde på batteriet slik at den kan tas med hvor som helst. Det er smart!

Den må lades i fire timer og kan lyse i opptil seks timer etterpå.

Carrie kan derfor brukes på terrassen, på hagebordet eller tas med ut på plenen sent på kvelden. Den lyser opp omgivelsene på en koselig og stemningsfull måte.

Bollard - en flerbrukslampe

Den innovative Bollard kan brukes til flere ulike formål i hjemmet. Den kan henges opp som en pendel og gi nedadrettet lys. Samtidig kan den ligge på bordet og fungere som bordlampe med lyskilden rettet mot den ene siden. Som bordlampe kan den også plasseres på "foten" og kaste lys oppover i rommet.

Uansett hvordan du velger å plassere flerbrukslampen fra Audo, gir den hjemmet ditt et moderne og innovativt uttrykk.