KS Lighting Group

KS Lampeskjermer er et familieeid selskap grunnlagt i 1976 av Kaj Simonsen. I dag finner vi hele tre generasjoner i selskapet som gjentatte ganger har blitt utvidet fordi de har vokst seg større og større. Mange av de ansatte i KS lampeskjermer har vært med helt fra begynnelsen og har derfor lang erfaring.
Se utvalget av KS Lampeskjermer nedenfor.Med flere års erfaring som manager hos en dansk lampeprodusent, etablerte Kaj Simonsen i 1976 KS Lampeskjermer – i dag; KS Lighting Group. I starten foregikk produksjonen på privaten, men på grunn av stor suksess var det nødvendig å flytte produksjonen til nye og større lokaler. Siden oppstarten har selskapet vært familieeid og drives i dag av sønnen Preben Kjærsgaard Simonsen, samt hans kone. Siden 2011 har også 3. generasjon, Morten Rye Simonsen, engasjert seg i selskapet. På den måten sikres det et høyt kunnskapsnivå i selskapet – en kunnskap som KS Lighting Group kan være stolte av.

KS Lighting Group er klassiske lampeskjermer og lamper med en liten tvist i designet. Spesielt har de omfavnet tre som en del av designet – et materiale som skaper et varmt uttrykk og passer flott inn i alle hjem, uansett innredningsstil. I tillegg er metall og sarte farger blitt en vesentlig del av deres minimalistiske sortiment som passer perfekt inn i den skandinaviske innredningen. Alle deres produkter blir fortsatt produsert på verkstedet deres i Danmark, der alt blir laget for hånd for å sikre den høye kvaliteten.