Glemt passordOpprett en ny bruker
By Rydéns
Färg
Merke

By Rydéns

Bak varemerket By Rydéns finner du et privat foretak som ble grunnlagt i 1958 i Småland, Sverige. Bedriften lager lamper og belysning til alle mulige behov. By Rydéns’ filosofi er å utvikle innovative lamper som skaper lekre miljøer.

Varenummer: 7391741003843
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 30.09.2018.
Før NOK 1 688,00
NOK 1 435,00
Spar NOK 253,00
Info / Kjøp
Varenummer: 7391741003836
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 30.09.2018.
Før NOK 1 688,00
NOK 1 435,00
Spar NOK 253,00
Info / Kjøp
Varenummer: 7391741007506
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 30.09.2018.
Før NOK 1 800,00
NOK 1 530,00
Spar NOK 270,00
Info / Kjøp

By Rydéns

By Rydéns er en av veteranene innen eksklusivt lampedesign. Allerede i 1958 utvirket de sine første lamper. Fra Gnosjø i Sverige moderniserte de skandinaviske hjem med nye former og nye tanker på begynnelsen av 1960-tallet. I takt med tiden har de utviklet seg og tilpasset seg nye trender innen interiør.
De har ekspandert nedover på kontinentet og selger over hele Europa. De siste utvidelsene inkluderer det asiatiske markedet. Med kontorer i Hongkong og Dongguan innoverer de lys i Kina og det øvrige Asia.
By Rydéns har knyttet til seg svenske stjernedesignere som sørger for suksess og nyskapning i sine jevnlig presenterte nye kolleksjoner. Valgspråket deres inkluderer begrepene dynamikk, fleksibilitet og framgang.
Årstidene er sentrale i By Rydéns´ modellering av lamper. De følger det nordiske året med tiltagende naturlig lys på vårparten og tilsvarende avtagende på høsten. Fra det nødvendige livgivende sterke lyset vi trenger vinterstid, til det diskrete tilleggslyset i den ellers godt belyste delen av året. Vi kan gjerne tenke ulikt design på årstidslampene.

By Rydéns lyser opp sene sommerkvelder

Særlig når du beveger deg utendørs, skal du tenke By Rydéns. Med sitt skandinaviske opphav er de godt kjent med våre behov for å tilbringe mest mulig tid utendørs så langt vær og føre tillater. For ikke å sitte i stummende mørke, trenger du strategisk plasserte lyskilder. Vi kan ha behov for både leselys og selskapslys utover sommerkvelden.
Lampene blir en del av din utendørs utsmykning på linje med hagen, terrassemøblementet og en ellers innbydende inngangsportal. Tenk også på at lampene er synlige også på dagtid når du velger.
By Rydéns har selvfølgelig også alt du trenger til innendørs belysning. Egne design er laget med utgangspunkt i hvert enkelt rom. Lyset kan settes fra alle hjørner og vinkler, samt vegger, tak og gulv. De kan gli inn kameleonaktig blant ditt øvrige interiør, eller de kan dominere rommet med kraftige og livgivende former.
For særlig dekorativ belysning kan du sjekke ut utvalget vinduslamper og spotlights. Mange tenker ikke på vinduene når de kjøper lamper, men vinduet er selvfølgelig sentral i rommets utforming og kan ikke ignoreres. En vinduslampe er kanskje akkurat den lille detaljen du mangler i ditt hjem.
Spotlights er ideelt for å manipulere lyset ditt du vil ha det. Særlig egner de seg for å lyse opp vegger. Sentrer oppmerksomheten om det fine skapet eller det vakre maleriet som befinner seg på veggen.  Raffinerte spotlights fra By Rydéns kan settes på skinner, plasseres isolert og ha ulike utforminger.

Kjøp By Rydéns lamper hos Designlite.no

Hos Designlite.no er vi spesielt glad i By Rydéns lampene. De viser det seg at kundene våre er også. Vi sørger derfor alltid å ha et rikt utvalg fra deres siste kolleksjoner. Ta gjerne en prat med oss om hvilke lamper som vil ta seg best ut hjemme hos deg
Designlite fører for øvrig alle de store navnene innen lampedesign. Ta en titt på vårt komplette utvalg. Der det er behov for lys, vil du alltid finne den perfekte designlampen som passer. Du kan også tegne deg på vårt nyhetsbrev.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0