Glemt passordOpprett en ny bruker
Type
Färg

NORLYS LAMPER

I mange måneder kjemper nordmenn mot mørket. Inntil solen kommer tilbake sent på vårparten er vi avhengig av kunstig belysning. Det gjelder i våre hjem og på offentlige steder, som gater og veinett. Så har vi stedene i mellom. Hvordan kommer du fra garasjen til inngangsdøra hvis du ikke kan se noe som helst?

En viss utebelysning er påkrevet. Det kan også være fint. Det gir jo tross alt signaler om liv i en ellers mørklagt verden. Norlys lampene er spesielt tilpasset uteområder.

Forrige side123Neste side
Forrige side123Neste side

Hvor vil du ha utelampene?

Det er fornuftig å legge en aldri så liten strategi for utebelysningen. Utgangspunktet er enkelt: Hva trenger du å se? Hvor ferdes du og andre etter mørkets frambrudd?

Døren bør selvfølgelig belyses. Det foretrukne valget er ei utendørs vegglampe. Du vil sette pris på å finne nøkkelhullet når du kommer hjem etter julebordet. Dessuten er ei opplyst dør mer innbydende for gjester. Da føler de seg velkomne.

Så har vi selve veien hjem. Hvor mye av den ligger i mørket, og hvilke ruter bruker du? En liten sti av stolpelamper vil være en effektivt og dekorativt mulighet. Som et minimum skal det opplyse underlaget du går på. Du vil vel ikke falle over ende så lang du er?

Så kan det være ting i hagen din du vil ha opplyst, fordi det er vakkert. Det kan være blomsterbedet, ei lekehytte eller rett og slett et flott tre. Det tar seg godt ut for forbipasserende eller gjester som kommer på besøk.

Norlys til utelys bestiller du her


Designlite fører et stort utvalg av Norlys lamper. Med sitt utsøkte design tåler de dagslys samtidig som de bekjemper nattemørket. Se vårt sortiment med Norlys vegglamper, pullerter, stolper og spots for hus og hage.

Det er full returrett og på bestillinger over 1 000 kroner tilkommer det ikke fraktkostnader.
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0