Glemt passordOpprett en ny bruker
SHOWROOM FINLAND
Type
Färg

SHOWROOM FINLAND

Tuula og Leena startet selskapet Showroom Finland i 2001 etter å ha jobbet i ulike finske designselskaper i flere år. De to venninnene og kollegaene delte nemlig en felles visjon om å hele tiden forbedre ekspertisen deres for å sørge for at produktene deres i siste ende endte opp som morgendagens nye klassikere!  

Selskapet har en produktportefølje som oser av intelligent design, og designprosessen er hovedsakelig basert på hjemmebane i Finland. Finnene er kjent for ekspertise innenfor trearbeid, men også fordi de interesserer seg for bærekraftig design. Showroom Finland er intet unntak ettersom lampene deres er produsert av tre, kryssfiner og papp.
Godt design og godt grønt DESIGN samt ECO DESIGN er noen av mange designpriser Showroom Finland har mottatt.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0