Watt a Lamp

Watt a Lamp - en kollektion af danske designere. Brandet Watt a Lamp er født ud fra fascinationen af lys og en passioneret tilgang til teknologi, design og kvalitet. Ambitionen er at lave lamper, der skaber lys i mange år.
Lamper med øje for skøre detaljer. Elskelige lamper, som er funktionelle. Watt a Lamp har udvalgt en håndfuld danske designere, som kommer med deres bidrag til en Watt a Lamp produktion.

Danske designlamper

Watt a Lamp er preget av merkesamarbeidet med anerkjente og nye designere. Merkets første kolleksjon ble til i samarbeid med designerne Rikke Hagen og Andreas Lund. I felleskap har de to designerne laget lampen ADJUSTABLE. Den forener visjonen om å skape belysning i god kvalitet og i et design som tar høyde for funksjonen. Pendelen er tilgjengelig i flere farger som mørkeblå, grå og hvit. Farger som passer godt inn i de fleste miljøer. Prøv ADJUSTABLE pendelen i gul hvis rommet trenger litt farge og en funksjonell lampe.

Pendelen har fått navnet sitt fordi den enkelt og praktisk kan stilles inn i høyden.

DAMN FASHIONISTA - retro lamper


DESIGN BY US har designet DAMN FASHIONISTA kolleksjonen. Bak designstudiet står designer Rasmus Von Larsson. Lampene er retroinspirert – kombinasjonen mellom det vakre krystallglasset og messingfoten gjør lampene velplassert i alle retrohjem.