Chors

Chors er et polsk designmerke som er kjent for å skape design som er innovative og estetiske. I et samarbeid med den unge arkitekten, Piotr Kalinowski, har de skapt lampeserien Ambiente. Ambiente er helt i tråd med Chors mål om å skape optimal belysning, som også er lekkert for øyet. Motivasjonen for Chors er å møte kundenes behov, og oppfylle deres ønsker til belysning. De arbeider med spennende teknologi, som hele tiden forbedres for å få den beste kvaliteten. Merket Chors, og designerne bak, er av den overbevisning om at kun produkter laget med omhu, kan være vakre.

Ambiente – en lampeserie fra polske Chors

Den vakre og skulpturelle lampeserien Ambiente er designet av polske Piotr Kalinowski. Han er utdannet arkitekt fra Wroclaw og eier merket MIXD.

Piotr Kalinowski har spesialisert seg i innredning til hoteller, og Ambiente har også litt inspirasjon herfra.

En populær liten lampeserie som med sitt skulpturelle og moderne uttrykk, vil passe perfekt inn i hjemmet hvor innredningen er veloverveiet og estetikken i fokus.
Med en kombinasjon av sirkulære former i 3 forskjellige størrelser plassert på en helt rett stang, får Ambiente-lampene et dynamisk uttrykk.