Ballroom – Lamper fra Design by us

Det danske designfirmaet Design by Us har siden 1999 hatt en ambisjon om å skape fargerikt og morsomt interiør. Ideen til det særegne designet kommer ikke helt ut av en tilfeldighet. Grunnleggeren Rasmus Larsson er selv utdannet innenfor design, og med en lidenskap for kreativitet bestemte han i fellesskap med noe familie og tilføre markedet noen morsomme farger, samt et vintageinspirert design. Med en langvarig tendens til rene linjer og lyse farger så han et hull i markedet. Det manglet annerledes og storslått interiør.

Ballroom – en kreativ og karakteristisk pendel fra Design by Us

Annerledes og storslått interiør er nettopp hva Design by Us er kjent for! Merkets fargespektrum spenner vidt med alt fra retro-nyansen oransje til lyserosa. Det gleder også deres lamper. Med et rikt fargespektrum samt et utradisjonelt og karakteristisk design er Ballroom pendlene et klasseeksempel på merkets stil.

Liker du morsom og oppsiktsvekkende belysning som ikke likner naboens? Ballroom er et godt tips på en lampe som da vi falle i smak. Den kombinerer på en gang både den dekadente og litt tunge art-deco følelsen med fargene sine, samt håndmalte messing- eller sølvkant og et lekende lett design som utstråler av innredningsoverskudd. Innreder du ikke med de klassiske og tradisjonelle belysningsløsningene, viser du virkelig hvem du er og hvordan din stil ser ut. Dermed skiller du deg i aller høyeste grad ut fra naboen.

Kjøp de vakre Ballroom lampene akkurat her

Den vintage inspirerte lampe Ballroom

Den runde skjermen i glass er munnblåst og gir med sin form og farge lampen et vintageinspirert uttrykk. Innenfor den runde glasskuppelen monteres pæren som – fra firmaet selv – anbefales å ha et utseende som minner om svundne tiders glødepærer. De gamle glødpærene skapte elektrisk lys ved hjelp av glødetråder. For å oppnå vintage-looket i særlig høy grad skal du bruke disse pærene i pendelen.  

De er tilgjengelig i to forskjellige størrelser – den helt store XL-pendelen og den mindre vanlige versjonen. Alle er tilgjengelige i et vell av glade og fine farger med en vakker håndmalt kant. Heng en enkelt pendel i hjørnet som stemningsskapende belysning, eller skap din egen lysekrone med flere Ballroom-pendler hengende nært sammen og tilfør rommet en helt fantastisk og magisk atmosfære.  
Kjøp dine nye lamper fra Design by Us her