Glemt passordOpprett en ny bruker

Personvernerklæring – innsamling og bruk av personopplysninger

Behandling av personopplysninger – oppfyllelse av kontrakten

I forbindelse med ditt kjøp hos Designlite har du tastet inn en rekke personopplysninger, spesielt

•Navn
•Adresse
•E-postadresse
•Telefonnummer
•Betalingsopplysninger

Disse opplysningene behandler vi i forbindelse med ekspederingen av ditt kjøp, da det er nødvendig for at vi kan oppfylle vår del av handelen [samt i en etterfølgende periode på 5 år, iht. Bokføringsloven]. Heretter blir opplysningene slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil opplysningene om navnet ditt, adressen, telefonnummeret og e-postadressen bli utlevert til vårt fraktfirma, p.t. GLS, DSV eller Postnord for levering av dine innkjøp.

Behandling av personopplysninger – samtykke

Hvis du har merket boksen ”ja, jeg gir samtykke til at dere kan kontakte meg pr. e-post med nyhetsbrev eller tilbud”, behandler vi din e-postadresse og opplysningene om dine kjøp hos oss, inntil det ikke lengre er relevant. Det vil i praksis si, inntil du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss.

Du kan alltid trekke samtykket ditt tilbake. Dette kan du enten gjøre ved å benytte lenken i bunnen av våre e-poster eller ved å kontakte oss på kundeservice@designlite.no og opplyse at du ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev og tilbud.

Innsamlingen av personlige opplysninger

nnsamlingen av personlige kundeopplysninger på Designlite skjer innenfor rammene av eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Designlite samler inn informasjon fra brukere fra tre kilder:

- Fra cookies, når du besøker våre nettsider, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste merker, interaksjon/klikk og søk.
- Fra kjøp, f.eks. demografiske data, e-postadresse, betalingsopplysninger, varer, ordrebeløp, merker og hyppighet. Inkludert transaksjons e-poster, f.eks. ordrebekreftelse & leveringsbekreftelse.
- Fra brukeratferd og -engasjement i den sendte kommunikasjonen, inkludert e-poster, f. eks. åpningsrate, klikkmønster og interesseområde.

Formålet med innsamling av informasjonen tjener forskjellige områder:

- Forpliktelser. For å oppfylle vår forpliktelse til deg som kunde eller bruger av vår service – som f.eks. kjøp, fakturering, kundeservice og kundeklubb.
- Kundeservice. For å kunne utføre kundeservice via e-post, chat eller telefon. Besvare spørsmål i forhold til en ordre eller tidligere ordrer, rette feil og veilede kunden.
- Markedsføring. Å vise inspirasjon, produkttilbud/tjenester og personlige anbefalinger via nett, e-post og via tredjepartsmarkedsføring.
- Kundeopplevelse. For å forbedre kundeopplevelsen ved interaksjon med Designlite, som f.eks. personliggjørelse av din opplevelse, utvikling av nye funksjoner og produkter. Dette omfatter også å administrere, beskytte, drive og vedlikeholde våre nettsider, systemadministrasjon og sikkerhet og gi samtykke til statistikker om bruk av siden, kjøp og til å forbedre forståelsen av våre kunders foretrukne produkter.
- Bedrageri og risiko. For å forhindre bedrageri og utføre en rimelig risikovurdering.
- Lovgivning. For å overholde den gjeldende lovgivningen til enhver tid.

Browsing

Når du besøker Designlite, samler vi inn informasjon om alle besøk på vår nettside. Vi anvender denne informasjonen til å forbedre din brukeropplevelse, evaluere bruken av individuelle elementer på siden og til å understøtte vår markedsføring.

Browsing på siden kan utløse en service e-post.
Designlite samler inn din browsingatferd (f.eks. viste kategorier, merker, produkter) for å forbedre kommunikasjonen av relevante produkter og tilbud for å imøtekomme deg. Et eksempel på denne innsamlingen er de produktene du har lagt i din handlekurv, hvor du har valgt å ikke gjennomføre kjøpet. Dette kan utløse en service e-post, som minner deg om de produktene du etterlot i handlekurven. Hvis du ikke vil motta e-poster om uferdige ordrer, kan dette avmeldes direkte via lenken nederst i den tilsendte e-posten.

Datasikkerhet

Uansett om vi behandler dine personopplysninger med det formål å oppfylle en kontrakt eller på bakgrunn av ditt samtykke, vil vi alltid behandle dine personopplysninger sikkert og fortrolig i overensstemmelse med gjeldende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine opplysninger vil alene bli anvendt til det formålet de er samlet inn til, og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lengre er relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling av dine betalingsopplysninger Quickpay, og til håndtering av dine kjøp Myaccumulo fra MCB i Holstebro.

Vi har inngått databehandleravtaler med disse databehandlerne, som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler om beskyttelse av dine personopplysninger.

Statistikkverktøy

Vi anvender forskjellige analytiske verktøy, som f.eks. Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistikk om bruken på Designlites nettside, og til å gi degt en bedre opplevelse.

Cookies fra tredjeparter

Designlite bruker en rekke tjenester fra tredjeparter på våre sider. Disse tjenestene bruker til tider også cookies. Du kan velge å avslå cookies fra tredjeparter ved å følge denne lenken:  youronlinechoices.com

Blant annet brukes cookies fra tredjeparter til å lage statistikk på dine besøk på Designlite, her bruker vi cookien til å vite hvilke sider du besøker, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruker Google Analytics til dette. Du kan også velge å avslå Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring/re-targeting

Designlite arbeider sammen med virksomheter for å forbedre vår online annonsering for å sikre at du kun får vist relevante annonser. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Digital Advisor, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker å bli utelukket fra denne type av annonser, kan du kontakte oss på kundeservice@designlite.no

Opplysning, innsigelse, endring, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss for å få opplyst hvilke av dine personopplysninger som vi ligger inne med. Dette kan skje ved henvendelse til

Designlite A/S
CVR-nr. 24210081
Jeppe Schous Gade 9
DK-7500 Holstebro
Tlf.: 2195 9405
E-mail: kundeservice@designlite.no

Hvis det er feil i våre opplysninger, kan du alltid be om å få dem rettet, så vi har de riktige, akkurat som du har rett til å få utlevert opplysningene i et alminnelig format (dataportabilitet). Har du ønsker om endring eller dataportabilitet, er du også hjertelig velkommen til å skrive til oss på ovennevnte e-postadresse.

Ønsker du ikke lenger at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en forespørsel om dette til ovennevnte e-postadresse.

Hvis du ønsker å trekke samtykket ditt til behandling av din e-postadresse (så vi kan sende deg vårt nyhetsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid skje ved å trykke på en lenke i den enkelte nyhetsmailen.

Hvis du ønsker å klage over Designlites behandling av dine personopplysninger, kan dette skje til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0