Philips Pære

Phillips Hue pærer


Med de unike belysningssystemene fra Philips Hue kan du enkelt få dimmefunksjon samt fargerikt lys i hjemmet ditt uten flere el-installasjoner. Merket har også utendørsløsninger med blant annet sensor og farget lys. Alle funksjoner krever bare pærer samt eventuelt starter kit, Phillips App eller Bridge.

Vil du ha dimmefunksjon i en ordinær lampe? Velg dette DIM KIT og få vanlig hvitt lys med mulighet for å dimme det med medfølgende fjernkontroll.

Vil du har dimmefunksjon som kan styres direkte via en App på telefonen eller tabletten, og vil du samtidig kunne planlegge når lyset skal være av og på? Velg dette Starter Kit. Det medfølger 2 stk. pærer – som gir et hvitt lys – som kan monteres i ordinære lamper.  

Vil du ha dimmefunksjon samt mulighet for å veksle mellom et hvitt dagslys og et mer varmt gulaktig lys på en medfølgende fjernkontroll eller App? Velg dette Starter Kit.

Philips LED pærer


LED pærer er energibesparende og danner ikke varme i samme grad som tradisjonelle glødepærer gjør. I dag er teknologien så utviklet at du hverken skal vente på lyset eller oppholde deg i et skarpt hvitt lys. Med Phillips får du kvalitetspærer!
Å velge den riktige lyskilden er en vitenskap. Du skal være oppmerksom på fatningen og på antall watt lampen din kan bære. Samtidig skal du ta hensyn til om lampen har en fysisk begrensning – altså om en eventuell pære vil være for stor til å passe i lampen. Når du har de tre tingene på plass, kan du velge hvilken pære du gjerne vil ha.