Philips Pære

Å velge den riktige lyskilden er en vitenskap. Du skal være oppmerksom på fatningen og antall watt lampen din kan bære. Samtidig skal du ta hensyn til om lampen har en fysisk begrensning – altså om en eventuell pære vil være for stor til å passe lampen din. Når du har de tre tingene på plass, kan du velge hvilken pære du gjerne vil ha.

En LED-pære har en levetid som er cirka 15 ganger lengre enn den tradisjonelle glødepæren. I tillegg bruker de opptil 90 % mindre energi, noe som gjør strømregningen betydelig lavere. Derfor får du med en LED-pære en energibesparende løsning som varer i årevis. Pæren sender ut et naturlig lys som får tingene til å se naturlige ut, med flotte og levende farger. Velger du en pære som er dimbar, har du mulighet til å velge den lysstyrken som passer deg best.
Viser 24 av 31 produkter

Phillips Hue pærer

Med det unike belysningssystemet fra Phillips Hue kan du uten videre el-installasjoner få dimmefunksjoner, samt fargerikt lys i hjemmet ditt. Merket har også utendørsløsninger med blant annet sensor og farget lys. Når du kjøper et Philips Hue-startsett, følger det med en Philips hue Bridge, som enkelt kobles til ditt wifi, og deretter styres systemet via en app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du monterer bare Philips hue-pæren din i den lampen du allerede har i hjemmet – etter en kort installasjon via appen har du uendelig mange muligheter for å tilpasse lyset ditt, med blant annet timer, innstilling av lysstyrke, valg av farge og mye mer.

Philips Hue-pærene kan deles inn i tre forskjellige serier; ’White’, ’White Ambience’, samt ’White and Color Ambience’:

HUE White - tilpass lysstyrken
Komfortabel og enkel belysning som kan styres via fjernkontroll eller smarttelefon – Med HUE White-serien har du muligheten til å styre lysstyrken.

HUE White Ambience - tilpass lysstyrken og temperatur
Mulighet for å dimme og styre fargen fra kaldt til varmt lys (2200-6500 kelvin), slik at du kan tilpasse lyset til enhver tid på døgnet.

HUE White&Color Ambience - tilpass lysstyrken og velg farge
Med Color og Ambience-serien har du muligheten til å velge mellom 16 millioner farger, samt styre lysets styrke. Still inn fargen for filmkos, la den følge musikk, film eller spill – Alt fra en app på smarttelefonen din.

Få overblikk over vårt Philips Hue-sortiment her, hvor du også kan lese mer om det innebygde Bluetooth.


Philips LED-pærer


Phillips LED-pærer er tilgjengelig i samme former og størrelser, og med de samme soklene som en alminnelig pære. Sortimentet omfatter samtidig mange andre stilrene og elegante pærer, samt lyseffekter – fra varmt hvitt lys, til kjølig dagslys. Har du en lampe der lyskilden er synlig, har Philips også dekorative LED-pærer som gir lampen din et dekorativt vintage-utseende, samt et varmt og behagelig lys som vi kjenner fra glødepæren.