Glemt passordOpprett en ny bruker

LE KLINT LAMPER

Hos Designlite.no har vi ikke mulighet til å selge belysning fra Le Klint.
Ser du etter lamper fra Le Klint, henviser vi derfor til vår danske nettbutikk Designlite.dk, hvor du kan se hele det flotte utvalget.

www.designlite.dk/le-klint/

Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@designlite.no

De unike og kjente lampene fra Le Klint har været i produksjon siden 1943 da designeren P.V. Jensen Klints sønn, Tage Klint, la til den unike gripekragen, som fortsatt er Le Klints mest kjente varemerke.

Siden da har mange andre kjente produkter kommet til, bl.a. den kjente og populære Undercover-serien.

Le Klint er dansk design når det er som best. I dag lager de mange andre lamper enn den vakkert brettede plissé-skjermene. F.eks. Mutatio, Swirl og Snowdrop. Alle lampene er moderne, men du er aldri i tvil om at det er Le Klint som produserer lampene.

Du kan bruke de vakre lampene i mange forskjellige boliger; hos deg som liker klassisk design og hos deg som elsker å lage en miks av gammelt og nytt, moderne og retro.
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0