Le Klint Carronade

Lampeserien Carronade er en komplett lampeserie, og er basert på ideen om en bordlampe utformet som en liten kanon. Designer Markus Johansson har arbeidet ut fra fascinasjonen av datidens gamle kanoner, og resultatet er blitt et utfordrende og markant design. Le Klint Carronade er utformet i kvalitetsmaterialer og finnes i 2 farger. Den svarte maskuline Carronade er fremstilt i matt svartlakkert stål med vakre messingdetaljer, og en trebøyle i oljet amerikansk valnøtt. Den lyse nordiske utgaven av Carronade er utformet i matt lakkert aluminium med detaljer i børstet stål og en bøyle i massiv såpebehandlet eik. Se gjennom kategorien og la deg inspirere.
Le Klint Carronade
Fra Le Klint finner du danske designlamper som helt sikkert vil pryde hjemmet ditt. Le Klint har gjennom mange tiår produsert og designet lamper til den kvalitetsbevisste forbrukeren. Her finner du unikt håndverk laget på kun de beste materialene. På denne siden kan du se nærmere på Le Klint Carronade-lampene, som er en komplett serie utformet som en liten kanon. Serien tilbyr både pendler, bordlamper og gulvlamper, og har et helt spesielt arkitektonisk design som er lett gjenkjennelig. Mangler du en ny lampe til kontoret, stuen eller hvor enn i hjemmet du synes det mangler belysning, så velg en lampe fra Le Klint som alle vennene og gjestene dine vil misunne deg for.

Maskulint design med flott finish
Le Kline Carronade er utformet i kvalitetsmaterialer og finnes i to farger. Den svarte Carronade er fremstilt i matt svartlakkert stål med vakre messingdetaljer, og en trebøyle i oljet amerikansk valnøtt. Den lyse, mer nordiske utgaven av Carronade, er utformet i matt lakkert aluminium med detaljer i børstet stål, og en bøyle i massivt såpebehandlet eik. På tross av det litt maskuline designet klarer de på fineste vis å tilføye detaljer som mykner opp designet, og dermed også passer inn i hjem hvor stilen er mer feminin. Du skal derfor ikke være redd for å tilføye en Le Klint Carronade-lampe til hjemmet ditt, uansett hva du har av design i innredningen i forveien. Velg en stålampe til å skape god og funksjonell belysning i stuen, eller gå med en mer diskret spotpendel hvis du har bruk for at den fyller mindre i rommet. Samme hva du velger, kan du se frem til å motta en designlampe av høy kvalitet som du kan ha glede av i årevis. Le Klint er et av våre mestselgende merker her på siden, og det er altså ikke for tull. Er du interessert i å se hva de ellers tilbyr av vakre design, så se mer på siden her.

Kongelig Hoffleverandør
Visste du at Le Klint gjennom årene har levert mange lamper til hoffet? Det er altså ikke kun den vanlige dansken som har fått øynene opp for designet, men også den royale familien elsker det. Det er mange gode grunner til at du bør handle lamper hos Designlite. Ikke nok med et kjempestort utvalg av designlamper, så får du også noen gode fordeler med her på siden. Du får lynrask levering helt ned fra kun 29 kr., og også gratis levering hvis du kjøper for mer enn 300 kr. Ytterligere tilbyr vi prismatch, og det er garantien din for at du ikke betaler for mye for produktene dine. Vi ønsker deg velkommen i en lampeverden ut over det vanlige. Kjøp din nye lampe hos oss, og sikre deg et kvalitetsprodukt som lever opp til alle forventningene dine.