MUUTO


Her finner du den MUUTO lampen som passer til ditt behovFor Muuto starter godt design med utgangspunkt i personen selv. De håndplukker de mest lysende designtalentene i Europa og gir de fritt spillerom til å uttrykke hverdagens objekter. Alle med forskjellige mål, noe som gjør Muuto så unikt.

MUUTO lamper er til alle som vil skape et hjem med flott design til overkommelig pris.

Det er lamper i utrolig mange forskjellige farger, former og materialer. Du kan velge å sette lampene sammen med andre farger, noe som vil gi deg et annerledes og urfordrende hjem. Eller du kan bruke de i mer rolige og nøytrale omgivelser. Det vil gi to helt forskjellige opplevelser av den samme lampen.

MUUTO lampene er kjent for å ha et annerledes, vågalt og nytenkende design. F.eks. E27 Socket lamp, Wood lamp og Unfold pendel. Det er 3 eksempler på spennende modeller som er i forskjellige materialer, former og look, som alle er elskverdige på hver deres måde.

Nedenfor kan du gå på oppdagelse i det spennende MUUTO universet - vi håper du finner inspirasjon til valg av din nye  lampe.
Viser 20 av 112 produkter

MUUTO LAMPER

Muuto er den finske betegnelse for «Nytt perspektiv». Derfor er merkenavnet muuto treffende for det danske designhuset som har evnet å legge opp nye perspektiver på skandinavisk design. Det er det de gjør når de skaper flotte interiører til moderne hjem.
Muuto har, tross sine få år på markedet, klart å markere seg som et foretrukket merke innen boliginteriør. I deres sortiment finner du dekorativt interiør til hjemmet. Det består ikke bare av lamper, men er også av bord, sofaer, stoler, tepper og mye annet skandinavisk design.

Skapt av europeiske designtalenter

Den store suksessen er blant annet skapt via et samarbeide med designtalenter fra Europa, som har fått frie tøyler til at utfolde sine kreative evner til fordel for forbrukeren. Det har avstedkommet vakkert designede produkter til gode priser.
Lampene er intet unntak. Muuto lamper er tegnet i forskjellige former og farger med et særpreg fra den designeren som står bak. Felles for Muuto-lampene er det enkle og tidløse. Du finner derfor lett en flott Muuto bordlampe eller taklampe som kan passe inn i forskjellige stilarter og pynte opp mange år framover– selv om du skulle finne på å forandre på innredningen din.
I Muutos lampe-univers finner du både fargerike og nøytrale modeller. Tør du sette farge på hjemmet, men ønsker å gjøre det på avdempet vis, er Muutos lamper det rette valget. Med et Muuto design kan du lett tilføre hjemmet ditt noe personlig og kjent, uten at det stjeler for mye av oppmerksomheten. Muutos minimalistiske former og uttrykk passer perfekt inn i et moderne skandinavisk hjem, hvor funksjonalitet, håndverk og estetikk ikke er fremmedord. La deg derfor inspirere av Muutos flotte lamper som skaper nye perspektiver.

Skandinavisk minimalisme med nytt perspektiv

Muutos mange spennende kolleksjoner er karakterisert ved at merket har begge design-bena sine godt plantet i den skandinaviske tradisjonen. Nøkkelord som funksjonalitet, håndverk og ærlige uttrykk går igjen i deres kolleksjoner. Det fremadskuende perspektivet er samtidig avgjørende for Muutos designidentitet. Det kommer til uttrykk i de materialene og teknikkene modellene produseres i.
Et av Muutos bestselgende produkter er E27-pendelen. Med sitt enkle design rommer den et utall av muligheter. Lampen, som utelukkende består av en fatning produsert i silikon og en stor pære, kan brukes over alt – alene eller i grupper. Den nakne pæren er et moderne tegn på en lampe med et industrielt uttrykk, og fungerer som et friskt pust i innredningen. La deg derfor forføre av en ekte Muuto pendel.
Bruk den på barneværelset, som sengelampe eller kanskje over spisebordet i en stor gruppe. Du kan også vikle ledningen om allerede eksisterende interiør i boligen og på den måten skape din helt egen lampe. E27-pendelen fås i hele 14 forskjellige farger. Det gjør at du kan skape et fargespill som passer inn hjemme hos deg. Få en oversikt over tilbudet på Muuto-pærer her og finn den som passer til din favoritt-pendel.  
Det industrielle uttrykket går igjen i flere av Muutos lampeserier. Unfold pendel-lampen er en klassiker og et ettertraktet design. Muutos fortolkning av denne industrielle designklassikeren kommer i et raffinert materiale som gir lampen et mer moderne og varmt utseende enn den opprinnelige industripendelen hadde. Unfold er produsert i et bløtt silikonmateriale. Det gjør den fleksibel, og gir lampen et ytterst moderne uttrykk. Lampen egner seg spesielt godt på kjøkkenet. Som følge av materialvalget er den lett å tørke av samtidig med at den gir et behagelig lys. Med dette designet og mange andre i Muuto-familien kan vi uten tvil bekrefte at merkevarens ordrette betydning – «et nyt perspektiv’»– kommer til sin rett.
Vi har også andre sterke merkenavn her på Designlite.no. Se vårt komplette utvalg av lampependler.