Glemt passordOpprett en ny bruker
MUUTO
MÆRKER

MUUTO


Her finner du den MUUTO lampen som passer til ditt behovFor Muuto starter godt design med utgangspunkt i personen selv. De håndplukker de mest lysende designtalentene i Europa og gir de fritt spillerom til å uttrykke hverdagens objekter. Alle med forskjellige mål, noe som gjør Muuto så unikt.

MUUTO lamper er til alle som vil skape et hjem med flott design til overkommelig pris.

Det er lamper i utrolig mange forskjellige farger, former og materialer. Du kan velge å sette lampene sammen med andre farger, noe som vil gi deg et annerledes og urfordrende hjem. Eller du kan bruke de i mer rolige og nøytrale omgivelser. Det vil gi to helt forskjellige opplevelser av den samme lampen.

MUUTO lampene er kjent for å ha et annerledes, vågalt og nytenkende design. F.eks. E27 Socket lamp, Wood lamp og Unfold pendel. Det er 3 eksempler på spennende modeller som er i forskjellige materialer, former og look, som alle er elskverdige på hver deres måde.

Nedenfor kan du gå på oppdagelse i det spennende MUUTO universet - vi håper du finner inspirasjon til valg av din nye  lampe.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0