Le Klint Gulvlamper

I denne kategorien finner du de vakre Le Klint-gulvlampene. Det er Klassisk dansk design som kan brukes i både moderne hjem og i eldre boliger.

Du kan blant annet se snowdrop, 368'eren, 342'eren osv.. Se nedenfor om det er en perfekt modell til hjemmet ditt.
Viser 16 av 16 produkter
Le Klint-stålampe
Le Klint er et dansk lampemerke som har designet unike lamper i nesten hundre år. De er spesielt kjent for deres spesielle foldeskjermer som blir håndlagd med stor omhyggelighet og presisjon. Leter du altså etter dansk design til å spre lys i boligen din, så går det aldri galt med lamper fra Le Klint. Hos Designlite er vi veldig stolte av å kunne presentere et stort utvalg av gulvlamper fra Le Klint. Lampene passer inn i ethvert hjem, både de tradisjonelle og moderne. Designet er ofte enkelt uten alt for mange detaljer, men allikevel klarer de å skille seg ut, og du er derfor aldri i tvil når du ser en lampe fra Le Klint.

Klassisk dansk design
Går du opp i dansk design, så vil du ikke bli skuffet når du kikker rundt i vårt utvalg av lamper fra Le Klint. Utover stålampene designer de også pendler, bordlamper, tak- og vegglamper og utendørslamper. Det er derfor mulig å innrede hele hjemmet med vakre lamper fra Le Klint, men står du akkurat nå og mangler belysning i stuen, så er en stålampe en flott måte å skape lys på. Du kan plassere den i hjørnet ved siden av en lenestol for å skape et hyggelig lesehjørne, eller du kan bruke den som lys rundt sofaen og sofabordet. Mange faller for lampene deres nettopp pga. deres unike måte å skape eksklusive papir- og plastlamper på. Og er du en av dem, så bør du se nærmere på Le Klint 368-stålampene. Denne lampen er en perfekt kombinasjon av det stilrene og tidløse, men også det helt klassiske, og lampen gjør seg derfor godt i ethvert hjem. Er du dog mer til en gulvlampe i lakkert aluminium, så finner du et godt bud i deres Cacé-lampe. Uansett hva, kan du sette lamper fra Le Klint sammen med nesten hva som helst. Deres sikre design vil pryde hjemmet ditt uansett hvilken lampe du velger.


Kjøp kvalitetslamper hos Designlite
Hva enn du er på utkikk etter, om det er en stålampe, bordlampe eller noe annet, så kan du hos Designlite være sikker på å alltid finne et vell av designmerker. Vi fører lamper fra noen av de største danske og utenlandske designerne, og det er derfor stor mulighet for å finne akkurat den lampen du går og drømmer om. Vi går ikke på kompromiss med hverken kvalitet, design eller kundeservice. Her får du fri frakt hvis du handler for mer enn 300 kr., og vi tilbyr lynrask levering. Har du derfor forelsket deg i en lampe fra Le Klint, så kan du glede deg til å motta den i løpet av kun 1-2 virkedager etter at du har sendt din ordre avsted. Dette er en service vi er veldig stolte av og som vi vet våre kunder setter stor pris på.