Colors lyspære

Colors er en kolleksjon av dekorative lyskilder, utviklet av Halo Design. Halo Design har siden 1997 designet lamper og lyskilder med fokus på estetisk balanse, nyeste teknologi og funksjonelle designløsninger. I tillegg til å være dekorative, har et stort utvalg av Colors-pærene innebygd 3-trinns dimmer. Det gir muligheten til å enkelt dimme belysningen ved å klikke en ekstra gang på kontakten eller bryteren på lampen.
Viser 17 av 17 produkter

STEP Innebygd 3-trinns dimmer med enkel betjening fra kontakten

3-trinns dimmefunksjon er en teknologi som er innebygd i lyskilden. Den monteres i lampen som du normalt ville satt en pære i, og krever ikke ekstra installasjon. Når du har montert den smarte 3-trinns lyskilden eller Scene Switch som de også blir kalt, kan lyset dimmes ved hjelp av bryteren eller den tradisjonelle stikkontakten.

Velg mellom tre forskjellige nivåer:
  • På 1: Full styrke
  • På 2: Cirka halv styrke
  • På 3: Cirka 25% styrke
(Nivået er individuelt fra pære til pære)


For at dette skal fungere, må det slås på/av ganske raskt etter hverandre – de fleste lyskildene vil også huske sist brukte funksjon. Vær oppmerksom på at 3-trinns dimmefunksjonen ikke kan kombineres med andre dimmefunksjoner – for eksempel hvis lampen allerede har innebygd dimmer eller hvis du har en ekstern lysdimmer til lampen din.

En praktisk løsning over spisebordet eller kjøkkenøya, der du har muligheten til enkelt å bytte fra et effektivt arbeidslys til en koselig belysning. I nattlampen gir 3-trinns funksjonen deg muligheten til å bytte fra et behagelig leselys til en avslappende belysning, bare ved å slå bryteren på og av.