SELETTI – Nytt merke med annerledes og morsomme lamper

20. februar 2020
SELETTI – Nytt merke med annerledes og morsomme lamper
Vi har gleden av å kunne presentere lekne design, inspirert av hverdagslige gjenstander, i form av belysning fra Seletti. Det italienske merket kjennetegnes av deres uvanlige kombinasjoner, samt referansen mellom popkunst, kunst og funksjonelt design. Med Seletti i butikken har du mulighet for å finne både bordlamper, pendler, utendørslamper og vegglamper som gir en personlig og unik innredning.

Ta eksempelvis Bouche Bordlampen - Inspirert av apotekflasken. I forbindelse med nåtidens retrobølge har den gulbrune flasken fått en dekorativ plass i mange hjem. Designeren Alessandro Zambelli har kombinert den enkle flasken med den nyeste teknologien ved å plassere et lite spiralformet neonrør inne i flasken. Flaskens lys skinner gjennom det fargede glasset og gir et spesielt stemningslys.

I sortimentet deres finnes vi også en ny tolkning av det velkjente lysstoffrøret - Linea LED Lampe.  Det lysende neonrøret er plassert inne i et tynt akrylrør som ikke kun stabiliserer lampen, men også fungerer som et lysfilter som mykgjør det intense lyset. I mørket gir den en tynn stripe av stemningsfullt lys som fører tankene til de velkjente lyssverdene fra Star Wars.

Du kan også invitere dyreverdenen innenfor med Mouse Lamp, Bird Lamp og ikke minst den populære Monkey Lamp - alle designet av Marcantonio Raimondi Malerba og er et glimrende eksempel på design med humor og personlighet. Dyrene skaper en hyggelig, trygg og avslappende stemning i innredningen, noe som er et must i en travel hverdag. Den uimotståelige apelampen holder deg med selskap og uttrykker ønsket om en bekymringsfri og glad hverdag. Det virker opplagt å kombinere den med Banana Lamp, som er en ytterst dekorativ lampe som enten henger på veggen eller står på bordet. Begge lampene gir et behagelig lys og en god stemning i hjemmet.

Italiensk familiefirma


Seletti eies i dag av Stefano Seletti, som ble ansatt i firmaet som 17-åring. Det var faren hans, Romano Seletti, som grunnla firmaet i 1964. Det startet som et lite importfirma som solgte tinnkopper, stråmatter, plastduer mm. på de små lokale markedene i Italia, men bærer i dag mest preg av Stafanos egne ideer.

Det primære målet er å erstatte de vanlige gjenstandene i hverdagen vår med spennende og uvanlige objekter. Uten å gå på kompromiss med den høye kvaliteten som italiensk design er kjent for, har han hele tiden fokus på forbedringer, innovasjon og originalitet. Seletti er et merke som skiller seg ut fra mengden.

Se de enestående lampene her.