Limited Edition fra Louis Poulsen 2020 – PH 2/1 Bordlampe

1. september 2020
Limited Edition fra Louis Poulsen 2020 – PH 2/1 Bordlampe
Tradisjonen tro lanserer Louis Poulsen igjen i år, en Limited Edition av én av Poul Henningsens verk, som en hyllest til hans geniale arbeid med lyset. Du kan derfor kjøpe den elegante PH 3/2-bordlampen, med munnblåste ravfargede glasskjermer og en ramme i messing, i en begrenset periode – fra 1. oktober til og med 31. desember 2020.

Den vakre kombinasjonen av ravfarget glass og en ramme i messing, gir PH 2/1-bordlampen et sofistikert og elegant utseende. De gylne fargene gir hjemmet et varmt og innbydende uttrykk, mens det halvgjennomsiktige glasset gir lampens lys en varm glød før det sendes ut i omgivelsene. Med et snev av retro passer lampen perfekt inn i den moderne skandinaviske innredningen, der danske designklassikere fortsatt har en spesiell plass.

Lampen har naturligvis Poul Henningsens velkjente treskjermssystem. Systemet designet han allerede på 1920-tallet, da halvparten av de danske husstandene hadde fått elektrisk lys. Han var ikke fornøyd med lyset fra den nye glødepæren, som ifølge Henningsen ga et umulig lys – lyset var enten for skarpt eller så slukte de daværende skjermene det meste av lyset. Han startet derfor et intenst arbeid med å skape en lampeskjerm som sendte lyset ut i rommet i sin fulle intensitet, uten å blende omgivelsene. Det resulterte i 1926 i lampen med de tre krumme skjermene, og ble starten på det vi i dag kjenner som PH-lampen.  

Bestill den vakre PH 2/1 Bordlampe her - senest 31. desember 2020.