Eksklusiv kjegleformet lampeskjerm - fra Louis Poulsen

18. august 2020
Eksklusiv kjegleformet lampeskjerm - fra Louis Poulsen
Keglen er en vakker pendel fra Louis Poulsen som, som navnet antyder, er formet som en kjegle. Selve skjermen er fremstilt i opptrukket aluminium, som enten er svart- eller hvitlakkert. Det gir lampen et helt minimalistisk og stilfullt utseende som tilfører et sterkt grafisk uttrykk til innredningen.

Den er designet av BIG Ideas. Ideen bak Keglen er å skape en serie av vakre pendler i samme gode kvalitet og designdetaljer, som er karakteristiske for Louis Poulsen, men hvor hver enkelt lampe har sin egen unike personlighet.

Behagelig, mykt og blendfritt lys til enhver innredning
Lyskilden er plassert inni kjeglen og er ikke dirkete synlig på grunn av en buet opalinnsats som er byttet inn i lampen. Bruk den over spisebordet, der innsatsen sikrer at lyset ikke blender, mens den gir et mykt, jevnt lys over samlingspunktet. Den hvite innsiden sikrer at lyset reflekteres best mulig. Det sendes også et blidt lys oppover gjennom en ensartet, diskret åpning øverst på skjermene.

Keglen er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser, med en diameter på 17, 25, 40 eller 65 centimeter. De forskjellige skjermstørrelsene har hver deres måte å spre lyset på. Det finnes derfor både en pendel til deg som ønsker et behagelig lys i restaurant- og møtescenariet, og en til deg som ønsker et mer intimt lys over spisebordet eller sofabordet. Miks de forskjellige størrelsene i en dekorativ klynge, eller plasser dem på en lineær linje over et langt bord for et stringent og moderne uttrykk i innredningen.

Se Keglen i svart og hvit, samt fire størrelser her