Maluma – Rund og myk pendel fra Fritz Hansen

25. februar 2021
Maluma – Rund og myk pendel fra Fritz Hansen
Fritz Hansen introduserer en unik lampe som kombinerer et moderne uttrykk med Fritz Hansens ekspertise innen estetikk og håndverk. Lampen er designet i samarbeid med den japanske designeren Fumie Shibata. Hun er blant annet kjent for sin undervurderte renhet, som blander form og funksjon på en måte som passer perfekt inn i Fritz Hansens kolleksjon.

”Jeg glemmer aldri det myke lyset som strålte ut fra husene da jeg for første gang besøkte Skandinavia for lenge siden. Siden har jeg lært mye av Fritz Hansens omhyggelige og stolte måte å produsere på, og jeg er utrolig glad for å kunne skape en ny lampe i samarbeid med et så ikonisk skandinavisk designselskap,” forteller Shibata. ”Jeg håper at Malumas myke lys vil lyse opp mange menneskers liv.”

Kombinasjonen av frostet glass og de avrundede formene gir glasspendelen et elegant og mykt utseende. Derav også navnet ‘Maluma’ som er et designuttrykk som brukes når noe er rundt og mykt. Lampen er lansert i tre forskjellige farger; Rose, Plum og Moss, som alle har sin farge fra naturen.

Find din favorit her: Maluma Pendel