Angel Uriel Small White/Light Oak - Le Klint

NOK 1 995,00
NOK 1 596,00
NOK 399,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5703387813519
Energiklasse
A++
Material:
Plast
Farge:
Hvit
Høyde:
410 mm
Bredde:
320 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
LED
Konsept
Angel Uriel Small White/Light Oak er en av de fantastiske englene, i den utrolig fine Angels-serien, fra en av de absolutt største aktørene på belysningsmarkedet - Le Klint. En serie som består av 2 engler - Uriel og Gabriel - i 3 forskjellige størrelser.

Alle englene i serien er alle utrolig vakre, og bærer alle på samme fantastisk vakre foldeteknikkene som Le Klint, selvfølgelig, er kjent for. Utført i lampefolie og lys eik, kommer Angel Uriel Small White/Light Oak til å lyse fantastisk vakkert opp i julemånedene og bringe Le Klints verdenskjente linjer og vakre foldede geometriske tilnærming til lys inn i hjemmet. Tine Mouritsen, designeren bak serien, skapte serien som en hyllest til foreldrene sine – og derfor er det både en feminin (Uriel) og en maskulin (Gabriel) utgave av de to englene.

En ting er helt sikkert – uansett hvilken av de fantastiske englene du velger å pynte med, er du sikker på å bli glad for din nye julebelysning – og med Le Klints kvalitet og fantastiske foldeteknikk, er du sikker på å ha dem år etter år.

Design
Tine Mouritsen for Le Klint