Archi T2 Bordlampe m/Base Matt Svart - NORDIC LIVING

Veil. pris NOK 3 490,00
NOK 2 792,00
NOK 698,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
A+
Spesifikasjoner
EAN:
8200900085633
Energiklasse
A+
Konsept
Archi T2 Bordlampe m/Base Matt Svart er en av de vakre og utrolig brukervennlige nye lampene i den fantastiske Archi-serien av lamper. En familie av lamper som består av vegglamper og bordlamper, med forskjellige monteringsmetoder og farger. Fantastiske lamper som har klart å balansere det praktiske lyset og det spennende uttrykket, uten at det går utover en av elementene.  

Archi-serien er en familie av lamper, med fokus på de riktige tingene – en matchende lampeserie der medlemmene alle har de samme vakre designkarakteristikaene – og her er Archi T2 Bordlampe m/Base Matt Svart selvfølgelig ikke noe unntak. Et vakkert og organisk lampehode med rette vinkler og radier, slik at lyset stenges ute både komfortabelt og praktisk. Både vegglamper og bordlamper bærer alle lampehodet på et klassisk to-armssystem som enkelt kan justeres.

Uansett hvilken lampe du velger å pynte hjemmet med, er du med Archi-serien sikker på at du har en lampe som både oppfyller dine praktiske lysbehov, men også går inn og tilføyer en god porsjon godt design til hjemmet.

Design
Nordic Living