Arigato Taklampe Double Long Svart - Grupa Products

NOK 7 049,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Rosett:
Ø 200 mm
EAN:
8200900089831
Skjerm:
Ø 228 mm
Lengde:
140 mm x 550 mm x 550 mm.
Vekt:
7,0 kg
Ø (Diameter):
Ø 228 mm.
Højde:
550 mm. + 550 mm.
Material:
Aluminium & Stål
Farge:
Svart
Vekt:
7,0 kg
Lyskilde:
Max 70W E27
Tetthet:
IP 20
Her er takutgaven som er en del av den alltid populære Arigato-serie – fra Grupa products. Lampeserien består av både vegglamper, bordlamper, pendler, taklamper og gulvlamper – Så det bør være mulighet til å finne en lampe som passer inn akkurat der du mener det kunne brukes litt stilsikker belysning.

Som alle andre lampene i Arigato serien, er Arigato Taklampe Double Long Svart veldig godt utformet og bærer også tydelig preg av en ubrutt stolthet rundt lampefaget, i alle deler av design- og konstruksjonsprosessen. Helt fra første strek er tegnet til den siste samlingen er laget.  

Taklampen er tilgjengelig i to utgaver. En utgave med to armer – og en utgave med bare en arm i stedet for to. Begge utgavene har samme størrelse på lampehodet, elegante Ø 228 mm.

Arigato Taklampe Double Long Svart karakteriseres bl.a. ved sine slanke armer og veldig karakterfulle skjerm, som er de to elementene fra serien som er tatt med over til denne utgaven. Det er heller ikke bruk for mye mer før man trekker en god mengde karakter ut av en taklampe med en så solid familiebakgrunn.

Design
Grupa products for Grupa products