Bankers Bordlampe 42 cm Oxide/Green - Markslöjd

NOK 1 399,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
7330024550568
Materiale:
Metall
Farve:
Messing/Grønn
Bredde:
27cm
Watt:
Max 40W
Nei
Højde:
42cm
Ledning:
2m inkl. kontakt
Material:
Metallstander & Glasskjerm
Lyskilde:
1xE14
Tetthet:
IP 20
Konsept
Bankers Bordlampe 42 cm Oxide/Green er en del av den vakre og lune Bankers-serien. En serie vakre bordlamper som henter mye av sin inspirasjon fra de klassiske og, kanskje, allmennkjente bordlampene som tradisjonelt har vært å finne på skrivebordene i gamle banker eller biblioteker. Den klassiske, selvfølgelig, med den grønne skjermen, som sies å være den med mest behagelig lys å lese i.

Stilen er romantisk og klassisk – og med den vakre lampefoten med det vridde uttrykket, får man en lampe som på ingen måte prøver å unnskylde seg for uttrykket sitt med en liten moderne detalj. Her har det ganske enkelt blitt tatt en beslutning om å kjøre lampen helt ut i de klassiske tonene, uten å trekke i land igjen. Modig og det lyktes samtidig helt fantastisk.  

Du er sikker på å få både godt lys og god stemning med en av lampene i Bankers-serien. Om det er på skjenken eller skrivebordet – reolen eller kontormiljøet – Ja, uansett hvor, er du sikker på å få en god porsjon klassisk stemning og lekkert lys inn i innredningen.

Design
Markslöjd