Bordlampe Brass/Marble - Hübsch

NOK 1 539,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5712772056158
Material:
Messing & Jern
Farge:
Svart & Messing
Ø (Diameter):
180 mm
Høyde:
640 mm
Dybde:
360 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Konsept
Bordlampe Brass/Marble er en fantastisk bordlampe, konstruert i marmor og messing – og med helt klare linjer trukket til de klassiske lampedesignene. Fra Hübsch - Et firma som setter design og kvalitet først, som også har et imponerende sortiment av flotte lamper i alle utforminger.

Fantastisk utførelse, av en like fantastisk lampe som feirer de klassiske lampetradisjonene, i et av de materialene som har vist seg å være elsket gjennom årene: messing. Et vakkert, sylindrisk og justerbart lampehode som gir et fantastisk direkte lys som vil gjøre seg veldig bra på et arbeids- eller skrivebord. Den kule messingfinishen gir hele utførelsen en varme som ikke kan matches av andre materialer – og bringer en eksklusivitet til skrivebordet som kan gi en kul kontrast i en, kanskje, moderne innredning. Alt avsluttes, selvfølgelig, med en klassisk fot i marmor som binder en vakker sløyfe på hele utseendet.

En flott match til det moderne hjemmet som trenger litt klassisk kontrast – eller til hvilket som helst hjem som vil føre en tradisjonell stil videre.

Design
Hübsch