Charlie & Friends

Charlie & Friends er et nederlandsk basert selskap som produserer kule barnelamper av kjente karakterer. Alt startet omkring 2010, hvor Charlie & Friends fikk rettighetene til figuren Miffy, og det første produktet ble en liten nattlampe. Siden da har sortimentet vokst, og det finnes flere variasjoner av den lille kaninen Miffy, men også den populære Nuser-hunden fra tegneserien Radiserne er å finne i sortimentet – nemlig Snoopy, som er det engelske navnet for den kjente karakteren Nuser. Hos Charlie & Friends ønsker man å skape barnelamper som gleder barn i hele verden. Derfor skal uttrykket i lampene også være hjertelig og varmt – selv voksne kan ikke unngå å forelske seg i de søte barnelampene.
Miffy Sleep Light - Charlie & Friends
NOK 150,00
Spar NOK 30,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
Viser 1 av 1 produkter
Den søte lille kaninen, Miffy, er opprinnelig designet av nederlandske Dick Bruna. I Nederland kjennes den best som Nijntje, som nederlandsk er en forkortelse for lille kanin

Miffy er med sitt nøytrale uttrykk den perfekte vennen siden barnets stemning smitter av på Miffy, og den blir med det samme en fortrolig venn som passer på en når det blir sengetid og litt mørkt.

Den søte lille kaninen Miffy er kjent fra bøkenes verden, og den første boken kom i 1955 og siden da er det blitt til 30 bøker, 3 TV-serier og en spillefilm.

De første tegningene av Miffy var noe annerledes, det var et fluffy leketøysdyr, men i 1963 tok hun form til den Miffy vi kjenner i dag.

En kjent tegneseriehund


I Charlie & Friends sortimentet finner du også den kjente tegneseriehunden, Snoopy, som på dansk heter Nuser. Snoopy eller Nuser er en fast karakter i den gamle klassiske tegneserien om Radiserne – Peanuts. Snoopy opplever masse spennende ting sammen med sin beste venn Søren Bruun, som vi på engelsk kjenner som Charlie Brown.
Karakterene er tegnet av amerikanske Charles M. Schulz som startet fortellingen sin om dette fantastiske vennskapet i 1950, en historie som varte i 50 år før Schulz gikk på pensjon, men i dag kjenner de fleste fortsatt fortellingene om Søren Bruun og Nuser.