Chimes Tall Oak - Umage

NOK 1 399,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
A+
Spesifikasjoner
Dimmes:
Ikke
EAN:
5710302022338
Energiklasse
A+
Ø (Diameter):
34 mm
Material:
Tre
Lyskilde:
2W LED - 220 Lumen - 3000k
Farge:
Tre
Høyde:
220 mm
Ledning:
3000 mm
Konsept
Chimes Tall Oak - Med utgangspunkt i skogens rolige og nordiske stemning, har Umage skapt en vakker, liten lampeserie bestående av to pendler. De er laget av organiske materialer og har et fint og minimalistisk formspråk.

Designeren bak lampene, Asger Risborg Jakobsen, har hentet mye inspirasjon fra skogen. Trærnes unike egenskaper til å filtrere og lukke lyset ute, ligger til grunn for lampenes design. Lampen er derfor tiltenkt og produsert i henholdsvis lys og mørk eik, samt i et design som trekker klare paralleller til trestammen.

En vakker, liten lampeserie som har en innebygd LED-lyskilde plassert i bunnen av pendelen. Totalt sett vil ikke den kaste så mye lys ut i rommet, da lampen har et mer direkte, nedadgående lys. Lampene passer derfor perfekt som en spotlight eller i et galleri, der man ønsker å lyse opp et lite stuebord, en skjenk eller et kunststykke som et maleri eller en skulptur.

Pendelen har innebygd LED, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på montering av selve lyspæren. Lyskilden er allerede montert i lampen.

Design
Umage