222 Vegglampe Svart/Kobber - Lampe Gras

NOK 5 279,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
8200900082392
Vekt:
1,5 kg
Material:
Stål
Farge:
Svart & Kobber
Skjerm:
Høyde 175 mm x Ø140 mm
Arm:
388 x 200 mm
Vekt:
1,5 kg
Lyskilde:
11W E14
222 Vegglampe Svart/Kobber

Merk! Skjermen du mottar har ingen patinering. Den er nyprodusert og har ikke blitt utsatt for luft, noe som bidrar til patineringen. Det er en prosess som starter når lampen pakkes ut og tas i bruk.

Når du bestiller en lampe med ’Rå Kobber’, får du en lampe som er ubehandlet og patineringen vil derfor skje raskt, i motsetning til en lampe som har fått en lakkbehandling. Overflaten påvirkes av luftfuktighet, os fra matlaging, eventuelt regnvann, etc. og det er derfor ikke mulig å sette en eksakt tidshorisont for hvor raskt patineringen vil skje. Imidlertid kan man allerede etter 14 dager se at det rå kobberet har begynt å mørkne i fargen.

Franske Lampe Gras står bak denne stilrene og unike vegglampen. Det opprinnelige designet ble lansert i 1922. Bernard Albin Gras laget denne vegglampen, og designet hans var forut sin tid når det kom til både estetikk og funksjonalitet.

Foten og armen til Lampe Gras 222 er av sort stål, og skjermen er i blank kobber, noe som gir vegglampen et flott og eksklusivt uttrykk. Vegglampen er laget uten skruer og sveisinger.

Vegglampen kan vendes og justeres i mange retninger, noe som gjør Lampe Gras 222 veldig praktisk de fleste steder i huset ditt.