Spar 20 % på Night Owl og Kaiser Idell 6718-W fra Fritz Hansen

1. november 2018
Spar 20 % på Night Owl og Kaiser Idell 6718-W fra Fritz Hansen
Akkurat nå kan du spare hele 20 % på to fantastiske lamper fra det danske designermerket. Siden 2015 har merket Lightyears hørt under Fritz Hansen - og det med god grunn. Merkene har samme kompromissløse tilgang til design og kvalitet. Det var derfor naturlig at de to slo seg sammen og presenterte komplette interiørløsninger bestående av alt fra møbler, tepper og naturligvis belysning.

Bare frem til 23. desember 2018 kan du spare penger på de to sikre gavehitene!

Night Owl
Den talentfulle designeren Nicholai Wiig Hansen har skapt den karakteristiske bordlampen. Det organiske og asymmetriske formspråket gir lampen et veldig spennende uttrykk som passer prefekt til funksjonen som stemningsskapende belysning. Den er tilgjengelig i både en helt mørk og atmosfærisk versjon, og i lys og skandinavisk versjon.

Mangler du en julegave til designelskeren? Kjøp den allerede nå og unngå panikk!

Kaiser Idell 6718-W sakselampe
De ikoniske Kaiser Idell lampene i ekte tysk Bauhausdesign er veldig flotte! De er klasseeksempelet på tysk form og funksjon på sitt aller beste. Samtidig er de naturligvis produsert i gode gedigne materialer, og med en sakselampe fra serien er du sikret god kvalitet samt et skikkelig kult uttrykk i hjemmet ditt.

Ønsker du deg også den ikoniske sakselampen eller kjenner du en som gjør? Kjøp den her her.