AYTM – nytt merke hos Designlite

12. mars 2019
AYTM – nytt merke hos Designlite
Vi ønsker velkommen til et nytt merke hos Designlite. AYTM er dansk design hvis kolleksjonen dekker et bredt spekter innenfor innredningstilbehør til hjemmet. I deres spennende kolleksjon finner vi også lampeserien Lueco.

En spennende, moderne lampeserie der det er jobbet for kvaliteten og tilføyet et snev av luksus. Luceo er en komplett lampeserie som består av tre størrelser pendler, en bordlampe, en gulvlampe og en vegglampe. Hele lampeserien kommer i klassisk svart eller moteriktig gull.

Lueco er med en klassisk formet skjerm i metall, som på pendlene komplimenteres av et oppheng i massivt glass. Glassdetaljen finnes på hele lampeserien og kjennetegnet for denne luksuriøse detaljen er at den fungerer som en reflektor som fanger lyset og sender det i retur med flotte refleksjoner.

Den vakre lampeserien er inspirert av arkitekturen fra Det Gamle Rom. De vakre akveduktene ligner broer med deres klassiske buer. Buene er inspirasjonen til skjermen.  
Akveduktene ble brukt til å gi liv og vann inn til byene.  

AYTM har med Luceo-lampeserien klart å skape en klassisk designperle som er helt original i uttrykket sitt, og som med tiden nok skal bestå prøven om å være tidløst dansk design.  

Se hele den vakre lampeserien her