Limited Editions fra Louis Poulsen | Black Friday 2019

27. november 2019
Limited Editions fra Louis Poulsen | Black Friday 2019
Er du en av dem som alltid har ønsket deg en PH 3½-2½ Bordlampe, PH 3½-3, PH5 eller PH5 Mini Pendel i en svart versjon, så er det nå du skal slå til! I forbindelse med Black Friday lanserer Louis Poulsen de fire ikoniske lampene i en svart utgave, men kun i en begrenset periode; Kampanjen kommer til å gjelde fra 29. november til 31. desember 2019.

PH 3½-2½ Bordlampe og PH 3½-3 Pendel er bygget opp rundt Poul Henningsens velkjente treskjermssystem, som sikrer et behagelig lys med minimal blending. Fra den skjulte lyskilden i lampens sentrum skinner lyset og reflekteres i skjermenes hvite underside – et diffust mykt lys som lyser opp omgivelsene.

De klassiske og etterspurte PH 5 Pendel og PH 5 Mini Pendel i svart er bygget opp rundt en videreutvikling av Poul Henningsens treskjermssystem. I takt med at det elektriske lyset utviklet seg, skapte han i 1958 det revolusjonerende femskjermssystemet for igjen å minimere blendingen fra lampens lyskilde – og med stor suksess. Uansett hvilken lyskilde man bruker og uansett hvilken høyde lampen installeres i, er PH 5-lampen fullstendig blendfri.

De stilfulle pendlene ser veldig flotte ut alene, men kan med fordel kombineres over et større spisebord eller over kjøkken-øya. Gjennomfør det eksklusive uttrykket med den elegante bordlampen på nattbordet, eller på kommoden i stuen, der den gir et stemningsfylt lys. Uansett hvilken modell du foretrekker, vil lampen med sikkerhet skjemme bort hjemmet ditt med sine flotte former og fantastiske lys.

Du kan bestille de fire flotte lampene her.