ANGLEPOISE – Nytt funksjonelt merke hos Designlite

20. februar 2020
ANGLEPOISE – Nytt funksjonelt merke hos Designlite
Ønsk velkommen til Anglepoise - det britiske merket fra 1932, som produserer praktisk og effektiv belysning i et tidløst design. Blant deres utvalg av lamper, finner du både bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler i et vakkert og klassisk design.

Enten du leter etter en lampe til stuen eller kjøkkenet, nattbordslampe eller arbeidslampe, finner du det i utvalget fra Anglepoise. Serien Original 1227, ble laget ut fra den originale arkitektlampen med samme navn, som var begynnelsen på hele merkets historie. Det klassiske og enkle designet er gjennomført i hele serien, som har en svart lakkert overflate – overflaten gir lampene et eksklusivt og elegant uttrykk, som spesielt komplimenterer den skandinaviske stilen.

I samarbeid med den anerkjente motedesigneren Paul Smith ble en ny tolkning av Anglepoise Type 75-bordlampen lansert i 2014. Lampens karakteristiske form er kombinert med Paul Smiths forkjærlighet for farger, noe som gir lampen et veldig fremtredende og moderne uttrykk.

Siden 2003 har Sir Kenneth Grange stått i spissen for Anglepoise. Han streber etter å videreføre den innovative og nytenkende tankegangen som alltid har vært en del av selskapets identitet. Selv om lampene hele tiden ble forfinet og utviklet i forhold til tidens tendenser, er han ekstremt nøye med å bevare den karakteristiske formen og funksjonelle egenskapene som Anglepoise-lampene er kjent for.

Finn de praktiske lampene fra Anglepoise her.