LE KLINT lanserer Caleo Pendel – Kjent fra TV

20. februar 2020
LE KLINT lanserer Caleo Pendel – Kjent fra TV
LE KLINT lanserer nå den vidunderlige Caleo TV Pendel som våren 2019 vant kategorien ’lamper’ i Danmarks neste klassiker. I samarbeid med lampens designer Rikke Frost, har de tilføyet ytterligere to pendler til serien, både klassisk og moderne.

Vi kjenner best LE KLINT for deres plisserte lampeskjermer, dansk design og håndverksmessig kvalitet, og derfor er Rikkes lampe som skreddersydd for deres sortiment. Det klassiske og moderne utseende går igjen, mens den dyktige designeren allikevel klarer å tilføre noe helt nytt – en ny tolkning av den velkjente foldeteknikken, med et snev av Østens origami.

De gjenkjennelige plisseene og flotte detaljene gir lampen et eksklusivt og elegant uttrykk. Den har fått navnet ’Caleo’, som er det latinske ordet for ’å fremheve’ og henviser til de brune oppstrekingene. Den høye håndverkskvaliteten understrekes i lampens detaljer, som samtidig gir lampen et vakkert og dekorativt uttrykk – selv når lampen er av.

Det håndfoldete papiret skaper en kulerund skjerm rundt lampens lyskilde. Når lampen er på gir den et mykt og behagelig lys til omgivelsene sine og passer perfekt over spisebordet. Lampens eksklusive utseende er gjennomført med en ledning i lin og det elegante metallopphenget.

De to mindre pendlene skiller seg ut i opphenget og retningen på mønsteret, men klarer å holde den samme røde tråden, med det samme mønsteret i plisseringen og brune oppstrekinger. Hver lampe har sin egen form og kan brukes alene eller sammen.

Du finner Caleo Small, Caleo Medium og Caleo TV Pendel her.